Valjalo bi da GM timova pogledaju mock draft forumski vizionara možda nešto i nauce
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
svidja mi se ideja, ko zna kako bi izgeldale ekipe danas, imajuci u vidu da se mock radi prema arhivi od 2012 (mozda i od ranije, nisam bio tad clan foruma). ja sam imao zelju da napravimo Hall of Fame temu sa NFL igracima sa ovih prostora. Nevezano dal su stvarno odavde kao Filip Filipovic ili vuku daleke veze kao Aleks SmitOl' Dirty Bastard ::Ja sam hteo inace da skupim sve nase pikove na jedno mesto, odnosno od kako smo krenuli taj mock draft da vidim kako bi izgledale ekipe da su birali forumasi, medjutim na kraju sam odustao zbog manjka vremena. Nije me zanimalo ko je birao, hteo sam samo da vidim da li bi ekipe bile bolje ili losije. Secam se da sam za Miami zakljucio da smo najbolje birali, imali su Collinsa, Rhodesa i jos par igraca dobrih iz odbrane. Dok se za neke ekipe bas i ne moze zakljuciti jer se bira sta je njima te sezone potrebno u stvarnosti. Uglavnom mozda opet probam da skupim to ako uhvatim malo vremena.
ne samo na mock-u, prizeljkivao si ga do draftaWild Raven ::ja znam da sam birao Saquona za NYG
kb8 ::Vidim da nam neki guraju Rashana na drugi pick...
Hmmm...
Gary’s versatility is a plus. “Going into the fall he was my top player in the draft,” said one scout. “He missed four or five games with the injury (shoulder). He’s a top-10 pick.”
Ko zna u kakvom je stanju vecina tih NCAA igraca posle 2-3 godine lomatanja. Zato i odlaze sve ranije u NFL dok jos mogu.SymphonyX ::Veliki problem za momka, pitanje je sad koliko ce past.
Kako na treningu za najbitnije dane u zivotu pokidas ACL,to mi nije jasno.
To i acl, pasce u 5. rundu na kraju, sto moze biti veliki stealSymphonyX ::Vidim da je i on sutirao zene i da nije pozvan na combine.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu