NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Minnesota Vikings

+25
IkacVikings
millhouse
Sirko
BasBetis
Cenci D
Vlado997
Pit Bull
Minneapolis Miracle
mardok
Niger iz huda
Rasha
The Bad Man
KPGS
Mean_Machine
Mos Def
Miki HOF
SymphonyX
Zona do trona
Steelers
penban
Peyton Manning
Zver
viking
dr.dule
kb8
29 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 16 od 39]

376Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 08:51

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Against current playoff teams, Minnesota is 0-5. Against everyone else, it’s 6-1-1.

Znači definitivno isti qratz ispali sad il u WC tekmi, jedino što ćete imat lošiji draft pick ak prođete dalje tako da kolega Miracle ima pravo...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

377Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 11:12

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Da sam GM Minesote, ne znam ni šta bih birao. Verovatno bih sve ispucao na OL i RB. Na ostalim pozicijama su pokriveni

378Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 11:13

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

The Bad Man ::Da sam GM Minesote, ne znam ni šta bih birao. Verovatno bih sve ispucao na OL i RB. Na ostalim pozicijama su pokriveni
Imaju Cooka i Murraya, ne gore bas na RB. OL def

http://nfl.com/

379Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 11:42

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Sve pare za long snapera i kickera...

380Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 11:44

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Imaju ih, ali im je produktivnost prilično loša. Moguće da je i to problem OL

381Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 12:21

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Pre je do OL, to su dva dobra RB.

382Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 12:30

Minneapolis Miracle

Minneapolis Miracle
Rookie
Rookie

Ja bih dao pare za jednog prvoklasnog WR, Tilen je ove sezone jedan od najboljih u ligi a Digs hvata svasta dok ovi ostali bledi. Jos jedan treba tu.

383Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 12:52

kb8

kb8
Moderator
Moderator

E da sad, sto...

I ja bih da karam Vesnu Zmijanac, al ne ide...

Neki nemaju ni pola WR a vi bi tri extra...

384Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 12:56

Minneapolis Miracle

Minneapolis Miracle
Rookie
Rookie

Ako se ima para sve je moguce, mogli su manje pare za qb i da ima i za wr

385Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 12:58

kb8

kb8
Moderator
Moderator

To ste možda i mogli, ko i mi al očito Liga tako ne funkcionira, čast izuzecima...

QB pokupi veliku većinu a ostalima šta ostane pa poslije čuđenje kako se ne može složit šampionska momčad...

386Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:01

Minneapolis Miracle

Minneapolis Miracle
Rookie
Rookie

Samo mi nije jasno da damo tolike pare za qb koji je iskreno bolji od Kinama a prosle sezone smo igrali mnogo bolje nego ove. Kazins je dosao sa namerom da pokrije to mesto koje je prosle sezone skripalo. Mada i OL je krs, bolje da za sledecu sezonu to pokrpe i valjda ce biti dobro.

387Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:05

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Ma sve polazi od OL, džabe ti sve...

Barem što se tiče napada...

Onda to daš nekom krštenom OC da krene pomalo modelirat i to je to...

A vi ste fulali u obje točke je'iga...

388Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:14

Minneapolis Miracle

Minneapolis Miracle
Rookie
Rookie

Ima i toga mozda je Pat Shurmur znao kako treba to da dovede u red. Zadnjih par utakmica NYG sam gledao imaju raznovrsnu igru u napadu.

389Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:17

Zver

Zver
VIP
VIP

Nigde ti nemaš tri vrhunska WR. Nemaš ni dva, ako ćemo pošteno, ali tri sigurno nemaš.
Hipotetički, sa tri vrhunska ti bi sam sebe prinudio da igraš 11 postavke ( 3 wr, 1 RB, 1 TE ), jer bi sve drugo bilo
a) neracionalno korištenje sredstava ( imao bi jednog vrhunskog na klupi )
 i
b) problem sa egom ukoliko bi neko od njih imao manji broj snapova od nekog drugog, što bi se dešavalo ako bi igrao sa 2 WR)

a sa intenzivnim korištenjem nekog napadačkom seta igra postaje jednodimenziona i predvidiva...evo ti primer Giantsa koji su koristili 11 postavku u preko devedeset posto napadačkih snapova prethodne dve sezone pod Makaduom.

...Sa Vajominškog Univerziteta

390Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:27

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Wild Raven ::Nigde ti nemaš tri vrhunska WR. Nemaš ni dva, ako ćemo pošteno, ali tri sigurno nemaš.
Hipotetički, sa tri vrhunska ti bi sam sebe prinudio da igraš 11 postavke ( 3 wr, 1 RB, 1 TE ), jer bi sve drugo bilo

Rekao bih da KC ima 2 1/2 WR sa Hillom, Watkinson, i Conley + TE Kelce
Atlanta bi mogla da ima 3 jaka WR, JJ, Ridley, Sanu + 2 dobra RB.

391Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:31

Minneapolis Miracle

Minneapolis Miracle
Rookie
Rookie

Bas sam hteo da napisem Atlantu i Stilersi imaju dva odlica WR

392Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:34

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Minneapolis Miracle ::Bas sam hteo da napisem Atlantu i Stilersi imaju dva odlica WR
Jos su oni trejdovali Brajanta, ali imaju tu i 2 mlada WR Eli i Washington koji je bio visok pik na draftu.

393Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:36

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

AR bi prodao bubreg ove sezone da je pored Adamsa imao još jednog zdravog prosečnog WR.

Za šampionske ambicije sasvim je dovoljno imati 2 korisna WR i pouzdanog TE. Minesota sve to ima.
Problemi su nedostatak trčanja i loša zaštita Cousinsa. 

Kako su Solder i Hernandez ušli u formu, Giantsi ponovo počinju da veruju u Iliju Very Happy

394Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:37

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

kb8 ::E da sad, sto...

I ja bih da karam Vesnu Zmijanac, al ne ide...

Neki nemaju ni pola WR a vi bi tri extra...

Hhahahhahahah

395Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 13:41

Zver

Zver
VIP
VIP

...Sa Vajominškog Univerziteta

396Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 15:07

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Dva odlicna receivera se i nadju, ali tri su jednorog definitivno. Ja sam radije za combo dva dobra TE, ali tek to je rijetkost. Phila za par godina moze da ima tu opciju, dva TOP10 TE na terenu.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

397Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 15:08

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

The Bad Man ::AR bi prodao bubreg ove sezone da je pored Adamsa imao još jednog zdravog prosečnog WR.

Za šampionske ambicije sasvim je dovoljno imati 2 korisna WR i pouzdanog TE. Minesota sve to ima.
za sampionske ambicije treba dobra odbrana
tek onda napad igra ulogu dal ce nesto uraditi ili nece

ako nemas osnovu, dzabe ti AR i svi risiveri. ne moze 1,2 igraca osvojiti sampionat u najkolektivnijem sportu Smile

Minnesota Vikings - Page 16 Potpis

398Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 16:26

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Steelers ::
The Bad Man ::AR bi prodao bubreg ove sezone da je pored Adamsa imao još jednog zdravog prosečnog WR.

za sampionske ambicije treba dobra odbrana
tek onda napad igra ulogu dal ce nesto uraditi ili nece

ako nemas osnovu, dzabe ti AR i svi risiveri. ne moze 1,2 igraca osvojiti sampionat u najkolektivnijem sportu Smile
To se podrazumeva, ovde su tema bili hvatači  Smile

399Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 16:56

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Najblize tri odlicna WR imaju Ramsi. Cooks, Woods i Kupp i Atl Sanu,JJ i Ridley.
A dosta timova ima dva dobra, mislim da ce jedno 3-4 tima imati po 2 1000+y wr

400Minnesota Vikings - Page 16 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 13 Dec 2018, 17:01

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Peyton Manning ::Najblize tri odlicna WR imaju Ramsi. Cooks, Woods i Kupp i Atl Sanu,JJ i Ridley.
A dosta timova ima dva dobra, mislim da ce jedno 3-4 tima imati po 2 1000+y wr
Od nekih "vecih" tria WR , mislim da je Majami najvise podbacio,
Amendola, Stils, Parker, Vilson, i da nisu trejdovali Landrija...
Kombo trener/QB i dzaba ti i 10 wr.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 16 od 39]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu