Leteći Gurley
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Skip bi rekao Sean LeeZona do trona ::penban ::Ol bez...
Rodjo, Digs i Tilen pokazali su da su klasa
Barr ce biti srecan ako do kraja sezone ostane Viking... covek je ocajan
Mislis HC Vikesa je ocajan jer ne moze da skapira ceo mec da LB Barr nije u stanju da na seam ruti isprati Gurley-ja ili Kuppa?
Voleo bih da mi kazes koji LB u ligi bi mogao da pokrije na seam ruti pomenuti dvojac Ramsa?
Vlado997 ::
Voleo bih da mi kazes koji LB u ligi bi mogao da pokrije na seam ruti pomenuti dvojac Ramsa?
Skip bi rekao Sean Lee
Vlado997 ::Skip bi rekao Sean LeeZona do trona ::penban ::Ol bez...
Rodjo, Digs i Tilen pokazali su da su klasa
Barr ce biti srecan ako do kraja sezone ostane Viking... covek je ocajan
Mislis HC Vikesa je ocajan jer ne moze da skapira ceo mec da LB Barr nije u stanju da na seam ruti isprati Gurley-ja ili Kuppa?
Linval Joseph (329 pounds) is the heaviest player with a pick-6 since the Lions’ Shaun Rogers (340 pounds) intercepted Patrick Ramsey in Week 9, 2007.#MINvsPHI
— NFL Research (@NFLResearch) 7 October 2018
Minneapolis Miracle ::Jos OL da se trgne i da bude sve na svom mestu
OL nam je samo za izložbu i da popune brojno stanjepenban ::Gde bi vam kraj bio da imate OL... Čoveče Kirka biju za sve pare, a čovek opet uspeva da napravi nešto
viking ::OL nam je samo za izložbu i da popune brojno stanjepenban ::Gde bi vam kraj bio da imate OL... Čoveče Kirka biju za sve pare, a čovek opet uspeva da napravi nešto
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu