Nismo mi za ovo
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Minneapolis Miracle ::Nismo mi za ovo
Izgleda da je bilo upravo to, kriza, a ne ozbiljni mental issuesdr.dule ::krizna situacija svakog moze da zadesi. ono sto sam napisao za NE vazi i za Min. bitno je uci u PO.
Nadrogiralo se meth je smrt.Peyton Manning ::Izgleda da je bilo upravo to, kriza, a ne ozbiljni mental issuesdr.dule ::krizna situacija svakog moze da zadesi. ono sto sam napisao za NE vazi i za Min. bitno je uci u PO.
Minneapolis Miracle ::Bas tako, bolje da se ne udje. Jer ako budu ovako igrali nemaju sta da traze.Mozda dobiju prvu ali ovakvom igrom protiv LAR i NO bice potop.
viking ::"Ma Bice sve OK iduce sezone" rece Viking po 29-ti put I ode u kujnu da pravi rusku salatu
Mean_Machine ::Peyton Manning ::Bolje je i od oba QB Mia, od svih u Buf, Daltona, cesto i od Mariote, oba QB SF, Winstona, nije losiji od A. Smitha i Trubiskog, uz ove sto si ti naveo, taman pola...Mean_Machine ::Ne računajući ruki QB i zamene koje su zbog povreda sada starteri, bolji je od
Bortsla - što nije mnogo teško
Carra - ove sezone, ali najbolji Carr i najbolji Kinum, bolji je Carr
Eli Manning -ove sezone, penzioner kome nije istekao ugovor o delu
Flacca - možda, koji je opet zamenjen rukijem
Fitzpatricka - možda...
Gde nađoste vi tu polovinu?
Oba QB Mia? Priznaću ti jednog jer imaš startera i rezervu, ako ćemo ga staviti u rezerve onda sam na vašoj strani skroz, ali ja ne bih da mešamo babe i žabe.
Buffalo je ruki.
Od Daltona, Mariote i Jimmy G, A. Smitha teško da je bolji.
Od Winstona možda a i to je tampa, tako da opet jedna ekipa.
Prescot i Truba su možda tog ranga, sa mnogo većim potencijalom i većim šansama za PO.
Rajana koji ima MVP titulu neću ni da se udostojim komentara.
Kinum je odigrao jednu odličnu sezonu sa Minesotom i Thilenom kao što rekoh, sve ostalo je kurton. Samo bacite pogled na brojke.
To što je igrao u PO ili što je kao PO kandidat sa Denverom mi ne znači puno pored činjenice da je Bortls igrao finale konferencije, i zamalo ga osvojio, a Flako uzeo SB.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu