Sad sam video snimak, povreda je nastupila pre kontakta-nezgodno je stao na levu nogu. Ne bih da baksuziram, ali deluje kao ACL
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
znaci FG/penali do iznemoglostiVlado997 ::Moram po ko zna koji put da kažem da mi je ko prvi postigne TD u produžetku pobjeđuje jedno od najglupljih pravila koji postoje u NFL-u i krajnje je vrijeme da se to mijenja, po mom mišljenju.
Steelers ::znaci FG/penali do iznemoglostiVlado997 ::Moram po ko zna koji put da kažem da mi je ko prvi postigne TD u produžetku pobjeđuje jedno od najglupljih pravila koji postoje u NFL-u i krajnje je vrijeme da se to mijenja, po mom mišljenju.
i popeti puntera da brani
Znam, ali ajde me ubijedite da bi odbrana Saintsa zaustavila Falconse da su oni prvi dobili loptu.penban ::Steelers ::znaci FG/penali do iznemoglostiVlado997 ::Moram po ko zna koji put da kažem da mi je ko prvi postigne TD u produžetku pobjeđuje jedno od najglupljih pravila koji postoje u NFL-u i krajnje je vrijeme da se to mijenja, po mom mišljenju.
i popeti puntera da brani
Kakvi su kikeri to bi trajalo do sledećeg kola
organizovali bi lockout. pa bi se i pokrenula prica zasto nema vise crnih kikera. a i punteri bi onda trazili svoja prava... believe in somethingThe Bad Man ::Kikeri bi krenuli da traže po 15M godišnje i štrajkovali ko Bell
Steelers ::organizovali bi lockout. pa bi se i pokrenula prica zasto nema vise crnih kikera. a i punteri bi onda trazili svoja prava... believe in somethingThe Bad Man ::Kikeri bi krenuli da traže po 15M godišnje i štrajkovali ko Bell
penban ::Steelers ::organizovali bi lockout. pa bi se i pokrenula prica zasto nema vise crnih kikera. a i punteri bi onda trazili svoja prava... believe in somethingThe Bad Man ::Kikeri bi krenuli da traže po 15M godišnje i štrajkovali ko Bell
I to bi dalo pravo ligi da promeni pravila i eliminiše pantove, kikofove, fild golove i ekstra poene
Vlado997 ::Moram po ko zna koji put da kažem da mi je ko prvi postigne TD u produžetku pobjeđuje jedno od najglupljih pravila koji postoje u NFL-u i krajnje je vrijeme da se to mijenja, po mom mišljenju.
Pa sad 15M je malo pretjerivanje, ali boga mi, s obzirom šta se dešava u poslednje vrijeme, pokazuje se da dobar kiker zlato vrijedi.The Bad Man ::Kikeri bi krenuli da traže po 15M godišnje i štrajkovali ko Bell
Vlado997 ::E jbg Čelični, sad ispade da ja omalovažavam Lombardije Nju Inglenda.
ne, ideja mu je revolucionarna upravo zbog togaOl' Dirty Bastard ::Vlado997 ::E jbg Čelični, sad ispade da ja omalovažavam Lombardije Nju Inglenda.
Sta ima lose u tome?
ne, sad ozbiljnoOl' Dirty Bastard ::Ne treba nista da se menja ovako je taman, prethodno pravilo je bilo lose kad se i sa prvim poenima zavrsavalo. E tu je veliku prednost imala ekipa koja dobije loptu prva, ovako ako ti ne mozes da zaustavis TD nema sta da kukas. Nebitno da li bi odbrana Saintsa odbranila, to je bas sta bi bilo kad bi bilo.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu