Wow,kakva sramotna roughing the passer odluka i opet protiv Matthewsa,sramotna odluka.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zona do trona ::Wow,kakva sramotna roughing the passer odluka i opet protiv Matthewsa,sramotna odluka.
Nema sta da se gleda, napad nije ni dosao na utakmicu, a odbrana igrala dok nisu povredili Gaberta.Zona do trona ::Jacksonville,nisam gledao nista sa te utakmice,ali da napad ne moze bas nista.
Miami preokrenuo,ici ce na 3-0.
fingolfin ::Zona do trona ::Wow,kakva sramotna roughing the passer odluka i opet protiv Matthewsa,sramotna odluka.
Jel mi to avatar opet poludio?
Zona do trona ::fingolfin ::Zona do trona ::Wow,kakva sramotna roughing the passer odluka i opet protiv Matthewsa,sramotna odluka.
Jel mi to avatar opet poludio?
Moras videti reakciju vaseg trenera na tu sudijsku odluku.
bice jos ujednaceniji nakon sto dobijemo tampuThe Bad Man ::NFC izgleda mnogo izjednačeniji nego prošle sezone
sad da ne mislis da se tebi ulizujemThe Bad Man ::Ne bih imao ništa protiv, vas najviše gotivim u Afc+Tampa ide dole
Steelers ::sad da ne mislis da se tebi ulizujemThe Bad Man ::Ne bih imao ništa protiv, vas najviše gotivim u Afc+Tampa ide dole
i meni je GB najdrazi iz NFC, mada malo manje od SB45
generalno volim te konzervativnije fransize sa dugom istorijom i tradicijom. simpaticni su mi i NYG mada ne svidjaju mi se neke njihove odluke
Poslednji izmenio The Bad Man dana Ned 23 Sep 2018, 22:36, izmenjeno ukupno 1 puta
The Bad Man ::Šta je sa Garopolom i kolenom?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu