NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

From Russia with love

+11
Vlado997
penban
KPGS
Zver
kb8
Peyton Manning
SymphonyX
The Bad Man
Cenci D
dr.dule
zvaljo
15 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27  Sledeći

Ko osvaja WC 2018

From Russia with love - Page 21 Vote_lcap142%From Russia with love - Page 21 Vote_rcap 42% [ 5 ]
From Russia with love - Page 21 Vote_lcap125%From Russia with love - Page 21 Vote_rcap 25% [ 3 ]
From Russia with love - Page 21 Vote_lcap10%From Russia with love - Page 21 Vote_rcap 0% [ 0 ]
From Russia with love - Page 21 Vote_lcap18%From Russia with love - Page 21 Vote_rcap 8% [ 1 ]
From Russia with love - Page 21 Vote_lcap18%From Russia with love - Page 21 Vote_rcap 8% [ 1 ]
From Russia with love - Page 21 Vote_lcap117%From Russia with love - Page 21 Vote_rcap 17% [ 2 ]
Ukupno Glasova : 12

Zatvoreno sondiranje

Ići dole  Poruka [Strana 21 od 27]

501From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 12:40

Zver

Zver
VIP
VIP

Očekujem da se devojče sa mog avatara danas poraduje Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

502From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 12:44

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

I ja bih voleo Belgija-Franc polufinale. Dole Hrv-Engl.
A sto se tice ove sa avatara, utesicemo je ako izgube.

http://nfl.com/

503From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 13:19

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Kako cete je utesiti?

Spremicete joj tortilju? Very Happy

504From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 13:24

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Ajde,kada su svi krenuli sa svojim zeljama,moje zelje u 1/2 finalu su

Belgija-Urugvaj i Kolumbija-Hrvatska.

U tom slucaju,bi imali na korak od finala 3 zemlje koje nikada nisu igrale finale i jedna koja bas,bas dugo nije bila u finalu.

Kada je vec krenula seca favorita,zelim da ovo do kraja ode hardcore.

505From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 13:24

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Da li je Marcelo spreman za danas?

506From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 13:29

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Mexico i Belgija albino

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

507From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 13:51

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zona do trona ::Da li je Marcelo spreman za danas?
Upitan. Danilo je spreman.

508From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 16:57

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Zbog generacija i generacija decaka koji su se zaljubili u fudbal gledajuci carobnjake u Seleção,nadam se da ce ovaj Brazil ispasti sto pre.

Bez poteza,bez sambe u igri,sve i da nekim cudom Brazil uzme mundijal,pa pola ljudi u Brazilu bi imalo gorcinu u ustima.

509From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 17:44

Zver

Zver
VIP
VIP

Daj vamo to tešenje.

Very Happy

510From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 17:54

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Meksiko,sto je vise mundijal odmicao,sve gori i gori je bio.

Ovo je danas bila Miki Maus ekipa. Mi smo se 1000 puta manje gubili od njih u mecu sa Brazilom.

511From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 18:57

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ocekivano, a Brazil je i njih i nas morao da zgazi, sto realno govori da su i oni tezak prosek. Msm da ih Belgija izbacuje.

512From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 21:06

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Amaterski Vertongen, a morao je ovo Kurtoa da brani

513From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 21:59

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Bravo,bravo,bravo!
Doktorska kontra.

514From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 22:11

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Kako su se Japanci provukli zbog kartona, uopste mi nije zao sto su ispali.

515From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Pon 02 Jul 2018, 22:53

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Kakva utakmica,ovo ne samo da je najbolja utakmica mundijala,ovo je mozda i top ten utakmica u istoriji mundijala. Svaka cast Svaka cast Svaka cast

Koliko mi je bilo bzv sto je Japan prosao grupu na glupave zute kartone,toliko mi je zao sto su sada ispali,iako sam navijao za Belgiju.

Kazu ljudi gde Japanci idu takticki naivno u poslednjem minutu svi napred i ostavljaju kontru posle prekida!

Ma ovo je sustina fudbala,kao dva boksera koja razmenjuju udarce od 1. runde non-stop. Bez ikakvog taktiziranja.

Apsolutni fudbalski klasik!

516From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Uto 03 Jul 2018, 09:14

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Svaka im cast sto se nisu povukli, mada je taj korner bio besmislen jer su prosecno za glavu nizi, znaci mali su im sanse za gol a znaju da ostavljaju kontru najbrzem timu Mundijala. Znao je to i Kurtoa, videli ste kako je potrcao da baci kontru.

517From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Uto 03 Jul 2018, 17:57

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Svajcarci ispali,sada jos Englezi da ispadnu i mirna Backa. Smile

518From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Uto 03 Jul 2018, 20:45

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ocekivana pobeda Svedske, ozbiljna reprezentacija.

519From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Uto 03 Jul 2018, 22:00

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Jeri Fuckin Mina! Najbolji mundijal ikada!

520From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Uto 03 Jul 2018, 22:12

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Odbrana golmana Engleske pre kornera i gola je odbrana prvenstva sigurno.

521From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Uto 03 Jul 2018, 22:58

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Eh.

522From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Uto 03 Jul 2018, 23:18

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Gledam nesto ovaj mec i razmisljam, ne postoji sport u kojem se vise dozvoljava igracima u pogledu protesta kod sudije. Znaci u svakom drugom sportu tipa kosarka, NFL i slicno takve situacije su svedene na minimum, skoro ni ne postoje da neko okruzi sudiju, unosi mu se u lice posle svakog dosudjenog faula i slicno. U kosarci se zna, ako mrko pogledas sudiju odma tehnicka. Ovde mogu da mu rade sta hoce bukvalno i stvarno lose izgleda a kontam kad bi uveli neko pravilo da se za takve stvari odma daje zuti, znaci ako se njih 5 unosi u facu sudiji odma svima po zuti bez obzira na svetu, u pocetku bi verovatno bilo dosta zutih i crvenih al posle bi se navikli.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

523From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Uto 03 Jul 2018, 23:55

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Dobro je, hejteri Engleza se nece radovati barem do subote. Najisplativiji posao na svetu je biti hejter Engleza.

Ja sam sa prognozama 6/8, verovao sam da Svajcarci prolaze dalje.

524From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Sre 04 Jul 2018, 08:19

Zver

Zver
VIP
VIP

From Russia with love - Page 21 UlsksiT

Hehehehehe.... Tako se to radi. Dobije se utakmica, pa onda podjebavaš Very Happy

525From Russia with love - Page 21 Empty Re: From Russia with love Sre 04 Jul 2018, 09:27

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Realno:

Francuska
Brazil
Hrvatska
Svedska

Navijacki:

Francuska
Belgija
Rusija
Engleska

Zbog politike bih voleo da se ukrste Engleska i Rusija, protiv Brazila dok se Nejmar ne povredi. Slicna situacija kao i pre dve godine sa Portugalom i Ronaldom, mada Ronaldo nije ni priblizno iritantan kao Nejmar. To vise zbog njegovih fanova, nego zbog Ronalda samog. Cim je izasao sa terena ja sam navijao za Portugalce u finalu.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 21 od 27]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu