Vreme je za mundijalske igrarije.
Sta ocekujete? Favoriti,turnir,navijaci,heroji i tragicari.
Krecemo.
Sta ocekujete? Favoriti,turnir,navijaci,heroji i tragicari.
Krecemo.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Ko osvaja WC 2018
Wild Raven ::Očekujem da Mitrović bude najbolji strelac.
kb8 ::Aj nek neko prebaci ovu temu di je fuca...
kb8 ::Ja sam oduvijek za Brazil i Argentinu, Doctor Socrates i Mario Kempes, sve ostalo ne važi...
Zona do trona ::kb8 ::Aj nek neko prebaci ovu temu di je fuca...
Zar ne smatras da mundijal zasluzuje poseban topic?
kb8 ::Da, meni je Nigerija oduvijek bila simpatična momčad...
Još kad nas nameče odma startu, to je to...
Zona do trona ::kb8 ::Ja sam oduvijek za Brazil i Argentinu, Doctor Socrates i Mario Kempes, sve ostalo ne važi...
Brazil 1982,po mnogim ljudima u Brazilu,najbolji tim Brazila u istoriji.
Poslednji izmenio Wild Raven dana Čet 17 Maj 2018, 13:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Zona do trona ::Ipo,zakomplikovao si.
Mundijal u Spaniji je bio poslednji sa takvim sistemom takmicenja,ali Zvaljo je u pravu.
Italija ih je izbacila jer da je Brazil dobio taj mec,oni bi isli u 1/2 finale.
Wild Raven ::Mundijal u Španiji ( sa kvalama ) je moje najranije sećanje na neki sportski događaj. Pre toga se ničega ne sećam, ali sećanja na Španiju su mi toliko jasna i živa da je to neverovatno. Bolje se sećam tog mundijala nego mase nekih koji su bili kasnije.
Neverovatno je čega se sve sećam. Sećam se kako su nas suci pokrali protiv Španije, sećam se kako su Irci i Španci namestili da nas izbace ( 1-0 za Irsku je bio bukvalno jedini rezultat koji i jedne i druge vodi dalje. ) Sećam se kako su Švabe i Austrijanci namestili da izbace Alžir. Sećam se crvenog kartona Maradoni. Sećam se polufinala Nemačka Francuska. Sećam se Rosija, Sećam se finala Italija-Nemačka. Sećam se tih Brazilaca.
Wild Raven ::Sećam se da se ni oni ni Alžir nisu obrukali i da je to bio prvi proboj ekipa iz Afrike. Tačne rezultate ne znam. Znam da je Alžir dobio Nemce 2-1 valjda.
kb8 ::Aj nek neko prebaci ovu temu di je fuca...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu