Da bar budu tovarenja pa da se nagledamo golova, ali pre će biti autobus u 16 i favorit dobija kasnim golom.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ko osvaja WC 2018
ovo danas bas glup potezZona do trona ::Nikada mi nece biti jasno sta se krije u glavama fudbalera poput ovog Kolumbijca sto je igrao rukom.
Da li je moguce da je neko toliko glup?
Druze,pusti da udje lopta u gol,3 minut je,imas ceo mec da se rezultatski vratis.
Ovako,em nisi sprecio gol,em ti tim igra ceo mec sa 10 igraca i mozes da se slikas.
Ol' Dirty Bastard ::
Sto se tice one prve dve utakmice, meni opet ta grupa potpuno otvorena za svakoga. Skroz je realno da recimo sledece kolo Senegal i Japan izgube i da imamo sve ekipe sa po 3 boda, tu bi onda bas bio haos zadnje kolo.
Niger iz huda ::Bas userski golovi Senegala.
Iako nije ista situacija autogol Senegala me je podsetio na gol koji smo primili od Ganaca pre 8 godina.
Japancima treba bas da se poklopi, u vecem delu meca su bili inferiorni sa igracem vise. Dobijaju ih i Poljaci i Kolumbijci sem ako i kod njih ne iskoci neki Karlos Sancez.
Kolumbija i Poljska za opstanak na prvenstvu u nedelju.
Peyton Manning ::Uvek ce mi ostati neobjasnjivo da sport koji zna ovoliko dosadan da bude i 80% vremena je upravo takav ostaje najpopularniji. I sebe ubrajam u te koji gledaju redovno smaranje zvano fudbal. Ni jedan sport ne moze toliko dosadan. Naravno zna da bude savrsen, ali sve redje.
Zona do trona ::Peyton Manning ::Uvek ce mi ostati neobjasnjivo da sport koji zna ovoliko dosadan da bude i 80% vremena je upravo takav ostaje najpopularniji. I sebe ubrajam u te koji gledaju redovno smaranje zvano fudbal. Ni jedan sport ne moze toliko dosadan. Naravno zna da bude savrsen, ali sve redje.
Plus 100. I opet se palimo za svaki mundijal. Ja sam jedino propustio da odgledam Hrvatska-Nigerija jer je drugar tada imao svirku.
Zato,od vecih favorita,mislim, da treba navijati za Belgiju. Ne samo da igraju lep fudbal,nego sam misljenja da ce biti u stanju da otkljucaju sve ove ogavne bunkera,autobuse i sta sve ne.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu