Wild Raven ::Ni ja nešto ne padam na taj neki istočnjački šarm. Krivo mi što Senegal otpao, al sami su krivi.
Nije Senegal igrom u poslednjem kolu zasluzio da ih nesto puno zalimo,to si u pravu.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ko osvaja WC 2018
Wild Raven ::Ni ja nešto ne padam na taj neki istočnjački šarm. Krivo mi što Senegal otpao, al sami su krivi.
Poslednji izmenio Niger iz huda dana Čet 28 Jun 2018, 19:32, izmenjeno ukupno 1 puta
Peyton Manning ::Engleska lepu sansu ima da dobaci do 1/2 final, bar
Zona do trona ::Jebo te,Senegal je ispao zbog dva vise zuta kartona. Koliko je glupavo da zuti kartoni odlucuju jer se oni cesto daju prestrogo ili se ne dodele kada bi to trebalo da se uradi...
Ovde je trebao zreb da odluci ko ide dalje...
nije francuska domacin nego 12 gradova sirom evrope, nema garantovanih ucesnikaNiger iz huda ::Bice 10 grupa koje ce dati 20 ucesnika+Francuska domacin+3 sampiona Lige Nacija.
Pre bih rekao da ce Svedska proci nego Kolumbija, ali kao sto kazes, videcemo.Zona do trona ::Peyton Manning ::Engleska lepu sansu ima da dobaci do 1/2 final, bar
Pre bih to rekao za Kolumbiju,ali dobro,videcemo ko ce biti u pravu.
sve tacno sto si napisaoPeyton Manning ::Imali smo u jednom momentu kapitena ManUtd, kapitena Celzija i dva redovna startera Borusije i ManCity, pa sta smo uradili..potpuno je nebitno sta rade u timovima, u reprezentaciji su svi 50% losiji. Pre se pokaze neki panj poput Mitrovica, drugoligaski igrac, al bar grize.
Tadicu jedino skidam kapu, jedini ume sa loptom nesto, nije klasican srpski igrac, 190cm, jak, a okretan kao kamion.
Peyton Manning ::Imali smo u jednom momentu kapitena ManUtd, kapitena Celzija i dva redovna startera Borusije i ManCity, pa sta smo uradili..potpuno je nebitno sta rade u timovima, u reprezentaciji su svi 50% losiji. Pre se pokaze neki panj poput Mitrovica, drugoligaski igrac, al bar grize.
Tadicu jedino skidam kapu, jedini ume sa loptom nesto, nije klasican srpski igrac, 190cm, jak, a okretan kao kamion.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu