Zona do trona ::Penjo,da nismo malo poleteli?
Mi smo protiv jedne od najlosijih ekipa na mundijalu,Kostarike,dali gol iz prekida. Iz igre ga ne bi dali da se igralo jos 90 minuta. Jos je ta Kostarika imala u prvih 20 minuta dva skoro zicera gde su samo losi udarci glavom njihovih igraca sprecili golove.
Ja se jako radujem pobedi protiv Kostarike,psiholoski je jako vazna,ali na osnovu cega mi mozemo da se postavljamo da je pobeda protiv Svajcarske nesto sto treba ocekivati?
Ne mislim da je treba očekivati, ili da se podrazumeva, ali da ona rešava sve to mislim.
Ovo što SX kaže potpisujem
"Kod Svajcaraca nema iznenadjenja,tim sa kojim mozes otvoreno da se pobijes, pa ko sto ponese."
Nisam video ništa WOW kod njih, i ako su izvukli remi protiv Brazila. Šta, pretukli su igrača koji nije 100%, imali sreće kod onog šuta Mirande, podmetnuli nogu u pravom momentu i izvukli remi.
Ne znam zatšo svi potenciraju na tome da je taj gol iz prekida jedina razlika. Znam da ovo što sada pišem zvuči kao šta bi bilo kad bi bilo, ali nama je malo falilo da protiv Kostarike bude ubeljivija pobeda. Mitru je ovo čini mi se prvo veliko takmičenje (kao i većini igrača), pa ne čudi promašaj zicera. SMS je imao one makazice za koje je dignut ofsajd, a nije bio. Nesnalaženje Kostića nakon ubacivanja Tadića. U sportu se sve vraća, pa se nadam da će pogoditi kada bude najvažnije.
Po meni, mi smo odigrali netipčno zrelo za nas. Kontrolisali smo utakmicu, nakon tih uvodnih 20 min. To je recept kako treba igrati i protiv drugih selekcija. Švajcarska nije Kostarika, ali daleko od toga da se sa njima ne može igrati.