NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

From Russia with love

+11
Vlado997
penban
KPGS
Zver
kb8
Peyton Manning
SymphonyX
The Bad Man
Cenci D
dr.dule
zvaljo
15 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Sledeći

Ko osvaja WC 2018

From Russia with love - Page 16 Vote_lcap142%From Russia with love - Page 16 Vote_rcap 42% [ 5 ]
From Russia with love - Page 16 Vote_lcap125%From Russia with love - Page 16 Vote_rcap 25% [ 3 ]
From Russia with love - Page 16 Vote_lcap10%From Russia with love - Page 16 Vote_rcap 0% [ 0 ]
From Russia with love - Page 16 Vote_lcap18%From Russia with love - Page 16 Vote_rcap 8% [ 1 ]
From Russia with love - Page 16 Vote_lcap18%From Russia with love - Page 16 Vote_rcap 8% [ 1 ]
From Russia with love - Page 16 Vote_lcap117%From Russia with love - Page 16 Vote_rcap 17% [ 2 ]
Ukupno Glasova : 12

Zatvoreno sondiranje

Ići dole  Poruka [Strana 16 od 27]

376From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 09:28

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Nisam uopste impresioniran grupom H, Kolumbija bi se prosetala da nisu imali onog idiota. Japanci vidno inferiorni u kvalitetu, ali ne daju se. Senegal vise srece nego pameti u prvom mecu.

Belgijanci ako su pametni nastelovace sebi drugo mesto, imali bi otvoren put do polufinala. U jednoj polovini zreba kako stvari stoje bice samo Engleska/Belgija i Spanija od jacih, a zato ovaj drugi kostur boli glava: Nemacka, Brazil, Portugal, Francuska, Engleska/Belgija i mozda Argentina ako veceras pobede Nigeriju. Nemci i Argentinci zbog svojih kikseva se nalaze u ovom delu zreba.

Portugal poklonio prvo mesto Spaniji i mozda polufinale.

Poslednji izmenio Niger iz huda dana Uto 26 Jun 2018, 09:36, izmenjeno ukupno 1 puta

377From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 09:30

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ne zaboravi Hrvatsku u tom prvom delu takodje.

http://nfl.com/

378From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 09:36

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Nisu toliko jaki, doduse Argentina mi je smejurija. Vise sam ih ubacio zbog neke njihove reputacije i rezultata sa proslog SP nego zbog onoga sto igraju na SP.

Kada bolje razmislim bice tu kalkulisanja, reko bih da ce Brazilci gledati da izbegnu Nemce u osmini-finala. Ukoliko se to ostvari, kapiram da ce Englezima i Belgijancima biti svejedno sa kim igraju jer ne mogu da ih izbegnu u cetvrtfinalu.

379From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 09:47

Zver

Zver
VIP
VIP

Voleo bih da vidim kako će to Brazil kalkulisati da izbegne Nemačku. Ako drže loptu i igraju na nulu uvek može da uleti neki gol iz ničega pred sam kraj pa da još i otpadnu.Ako igraju da nas pobede onda će biti prvi i ići na Nemačku

...Sa Vajominškog Univerziteta

380From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 09:58

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Gol razlika ce odlucivati, ne verujem da ce vise da zapinju od neke minimalne prednosti dok smatram da ce Svajcarska da razvali Kostariku. Mada ima tu i do toga kako su igrali sem ako mi ne udjemo u fazu raspadanja kao nekada protiv Holandije i Argentine, tesko da ce nas nabiti stoka razlikom.

Malocas mi pala jedna stvar na pamet, kako Hrvati nisu imali dobar zreb u Brazilu tako im se sada vratilo. Realno sve ispod cetvrtfinala je neuspeh. Nesto ne verujem da bi se dobro proveli protiv Kolumbije, Meksika i Urugvaja u osmini finala kad bi se sastali. I Svajcarska bi im bila potencijalno nezgodan protivnik.

Btw, ako kojim cudom pobedimo Brazil i kad bi se sastali sa Meksikom nema teorije da me bilo ko ubedi da cemo ih dobiti jer oni pikaju mnogo ozbiljniji fudbal od Brazilaca iako imaju mnogo skromniji sastav.

381From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 10:05

Zver

Zver
VIP
VIP

Mogu i Švajcarci da kalkulišu. Nemaju potrebu da pune CRC do vrha. Jedino ako misle da vežbaju mahanje krilima. A i da imaju potrebu, nisam siguran da su u stanju.

382From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 10:20

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Mi smo mogli toj Kostariki da damo 3-4 komada. Ne vidim zasto Svajcarci sa boljom realizacijom ne bi mogli da im daju 2-3 gola. Ne secam se da su oni kalkulisali u fudbalu. Na prethodnim prvenstvima su igrali promenljivo, ali i mi i oni igramo u skladu sa nasim mogucnostima dok je Brazil daleko od nivoa koji se ocekuje od njih zbog cega su se i mucili sa Kostarikom.

383From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 18:37

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Meni su Hrvati top 5 tim..odlican fudbal igraju, bolji nego pola reprezentacija koje si naveo.

384From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 18:43

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Peyton Manning ::Meni su Hrvati top 5 tim..odlican fudbal igraju, bolji nego pola reprezentacija koje si naveo.

Apsolutno.

Sve osim 1/4 finala je neuspeh za komsije.

385From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 19:52

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Nisu se Hrvati susreli ni sa jednom ozbiljnom reprezentacijom, a i niti ce do cetvrtfinala. Precenjuju se zbog protivnika u grupi. Svakako smatram da su tu negde oko top10, ali i mi bi sa njima(vidno slabiji od njih) prosli dalje u ovoj grupi, doduse kao drugi jer bi nas oni dobili 2:0.

Mozda bi Svajcarsku i dobili, Juznoamerikance koje sam ja naveo tesko. Usli mi motivisaniji i napaljeniji i imali bi takav pristup mecu kao da im zivot zavisi od toga, svi su gledali na SP 2014 Meksiko kao autsajdere pa su ispratili Hrvatsku kuci i to od Meksika koji redovno prolazi dalje. Mada i tu je najvise presudio faktor trenera, pogledas sada ko vodi Juznoamerikance a Hrvati skoro pa sa pocetnikom. Hrvati na papiru svakako jaca ekipa, pogledas Urugvaj i Kolumbiju i vidis da ih i dalje vode Tabarez i Pekerman i da je ostvaren kontinuitet sto je za nase trenere misaona imenica. Meksiko uvek zna da ubode sa simpaticnim ludacima koji znaju odlicno igu.

Btw, svidja mi se ova Engleska bez Runija koji je bio najveci kancer. Mislim da mogu da konacno dobace u skladu sa ocekivanjima(cetvrtfinale), a ne da podbace kao sto rade u poslednjih 10 godina.

Edit: Moja greska, ima kakvu-takvu klupsku karijeru Dalic kao trener ali to je skromno u poredjenju sa drugim selektorima.

386From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 20:22

Zver

Zver
VIP
VIP

Hrvati u eliminacionoj fazi mogu dobiti apsolutno svakoga, ali isto tako mogu izgubit od apsolutno svakoga.

387From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 20:52

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Wild Raven ::Hrvati u eliminacionoj fazi mogu dobiti apsolutno svakoga, ali isto tako mogu izgubit od apsolutno svakoga.

To moze da se kaze za mnoge ekipe koje ce igrati u 1/8 finala. Smile

388From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 21:50

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Uzas

Nigerijci su vise osteceni od nasih, penal koji ih je kostao plasmana dalje.

389From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 21:58

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Mascherano je u 2.poluvremenu krvario vise nego Roki i Rambo zajedno! Svaka cast Svaka cast Svaka cast

Argentinski navijaci koji su pevali kao u transu i na 1-1 u 85.minutu. Svaka cast Svaka cast Svaka cast Svaka cast Svaka cast

Maradona,pokazuje u lozi kurac kome god stigne! Svaka cast Svaka cast Svaka cast

Argentina se obozava u fudbalu!

390From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Uto 26 Jun 2018, 22:26

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Arg bulja od tima

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

From Russia with love - Page 16 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

391From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 05:06

Zver

Zver
VIP
VIP

Zona do trona ::
Wild Raven ::Hrvati u eliminacionoj fazi mogu dobiti apsolutno svakoga, ali isto tako mogu izgubit od apsolutno svakoga.

To moze da se kaze za mnoge ekipe koje ce igrati u 1/8  finala. Smile

Pa ne baš. Belgija ne može baš od svakog da izgubi, Brazil ne može baš od svakog da izgubi. Nemačka ne može baš od svakog da izgubi
S druge strane Danska ne može baš svakog da dobije. Ko god prođe iz poslednje grupe ne može baš svakog da dobije, Švica ne može baš svakog da dobije. Rusija ne može baš svakog da dobije. Treba li da nastavljam....

Niger iz huda ::Uzas

Nigerijci su vise osteceni od nasih, penal koji ih je kostao plasmana dalje.

Zaista ne razumem. Dobili su poklon penal, da nije možda trebalo da im se svira još jedan poklon penal, da bi se reklo da nisu oštećeni. Ili su oštećeni zato što Maskerano nije poslat dva minuta napolje na ušivanje.

392From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 06:31

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Obe situacije su penal, Maskerano je napravio gresku kod prvog. Kontakt je itekako postojao i bio je igrac Nigerije povucen, druga je stvar sto je on preuvelicao celu situaciju.

Kako igranje Roha rukom nije penal?

Jos vise su se obrukali time sto su gledali VAR.

Ako cemo tako, u nasem slucaju sudije sviraju sve kontra i onda kako da ne prezirem argentinske govnare.

U istoj smo situaciji kao i Hrvati pre cetiri godine. I mi i oni imali smo favorita na prvenstvu (Brazil)+ozbiljnu reprezentaciju u grupi koja je takticki miljama ispred nas i ima jaci mentalni sklop. Vise smo sigurno pokazali od Argentine i Danske(tu bih ubacio Senegal/Japan, dok za Ruse ne mogu dobro da procenim) ali su oni dobacili do osmine-finala. Samo sto u njihovom slucaju neki Alzir, SAD, Grcka i Nigerija su dobacili do osmine-finala.

Mi bi sa ovakvom igrom prosli dalje u grupi C i D.

393From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 10:51

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ima li odvratnije pojave od Maradone?

394From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 11:57

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Ako bi poceli od njegoviuh sunarodnika: Maskerano, Iguain i Di Marija.

395From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 12:17

Zver

Zver
VIP
VIP

Di Maria je OK, za ovu dvojicu se slažem.

396From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 12:19

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Niko ni do kolena Maradoni. Cela ekipa im je ciganska, al on pomera granice.

397From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 13:30

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Di Maria mi je takva pacovcina sto je u vise navrata pokazao(odmah se setim dvomec PSZa i Barse prosle godine, njegoe epizode u Junajtedu) iako sam nakon sampionske sezone u Realu imao bolje misljenje o njemu sto mu je ujedno bio i hajlajt njegove karijere. Posle krenuo da propada.

Meni generalno ne smeta Maradona, stavise kraljina mi je. Covek je u bas nekim teskim problemima i malo ljudi moze da ga razume, a mnogi ga osudjuju. Nije da sada opravdavam njegovo ponasanje, meni je carski kako on ne jebe zivu silu i ne staje u ovim godinama. Ne bih mogao da ga osudjujem kada je on duboko nesrecan covek koji izlaz trazi na taj nacin kako bi pobegao od sopstvenih muka.

398From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 13:57

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

haha nigeru dobar ti je potpis

From Russia with love - Page 16 Potpis

399From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 14:26

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Tek jutros skontao dok sam gledao siri sasta ekipe da bi lako mogli ubuduce da mi postanu najomiljenija reprezentacija. Very Happy I Holandjani mi isto deluju kao gotian tim u buducnosti, mada prema njima sam gajio simpatije na svakom prvenstvu od 2008 pa na ovamo.

Na SP 2006 i pored toga sto su nas ponizili Argentinci su mi bili gotivni zbog Rikelmea. On i Maksi Rodrigez, kakve dve njuske. Very Happy

400From Russia with love - Page 16 Empty Re: From Russia with love Sre 27 Jun 2018, 16:50

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Nova grupa,nova drama.

Trenutno,na poluvremenu,Nemci i Svedjani imaju isto bodova i identicnu gol razliku 2:2.

Svaka cast Nemcima na pobednickom mentalitetu,imaju snage kao i uvek,ali ova ekipa se evidentno muci i nema tu puno igrackog kvaliteta.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 16 od 27]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu