Wild Raven ::
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Kao Neguj mo srbski jezik da je pisaoferomon ::
ali bukvalnoBizon ::Kao Neguj mo srbski jezik da je pisaoferomon ::
KPGS ::Ne znam koji mi je tim odvratniji!
TB i BB su se svima popeli na onu stvar, a da grad bratske ljubavi dobije konačno prsten, a ne prstenac u bulju je isto tako odvratno!
Prosto bih želeo da bude nerešeno i da nema pobednika!
dr.dule ::KPGS ::Ne znam koji mi je tim odvratniji!
TB i BB su se svima popeli na onu stvar, a da grad bratske ljubavi dobije konačno prsten, a ne prstenac u bulju je isto tako odvratno!
superbol nocna nova nfl rupe zvane NY
Zasto je Phi odvratan tim? Osim sto igra u NFC eastWild Raven ::dr.dule ::KPGS ::Ne znam koji mi je tim odvratniji!
superbol nocna nova nfl rupe zvane NY
ne nužno, ne smatram sebe hejterom NE. Daleko od toga da ih volim, ali ih takođe ne mrzim. Fila je mnogo odvratnija ekipa.
Peyton Manning :: Eaglesi uvek bili u vrhu zbog McNabba, Westbrooka, naravno B Dawk, Trotter, Akers...
Stoka seljacka iz philadelphia-e!Wild Raven ::Subjektivan sam šta ću. A i videli smo primere da im je fan baza "baš simpatična".
kb8 ::Peyton Manning :: Eaglesi uvek bili u vrhu zbog McNabba, Westbrooka, naravno B Dawk, Trotter, Akers...
Eo još jedne stvari oko koje se složismo...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu