Moj glas ide za
fly fly
fly fly
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Zona do trona ::Wild Raven ::Btw...Ako kojim slučajem Fila pobedi, a znamo da neće jer bi to stvarno bilo bezveze, ali eto ako pobedi kojim slučajem...NFC East će biti prva divizija u kojoj su svi članovi osvajači SB.
Jos jedan razlog vise da za dve nedelje kupis psecu masku i karton Ipe i udobno se nasadis u fotelju.Pevajuci Fly Eagles fly.
Btw,psece maske su zarazno dobre,bas bi bila fora da se svi navijaci File pojave sa maskama u Mineapolisu.
Haha, znam jednog bek-ap QB, pik 6/7.runde koji je uleteo na pola sezone kad se startni povredio, i za 2 nedelje ce da uzme i 6.titulu.Wild Raven ::Ne bi bio prvi put da bekap QB osvoji SB, i uglavnom je to bila labudova pesma. Ostatak karijere je uglavnom bivao očajan.
mardok ::Haha, znam jednog bek-ap QB, pik 6/7.runde koji je uleteo na pola sezone kad se startni povredio, i za 2 nedelje ce da uzme i 6.titulu.Wild Raven ::Ne bi bio prvi put da bekap QB osvoji SB, i uglavnom je to bila labudova pesma. Ostatak karijere je uglavnom bivao očajan.
Ahahahaha, Elvis Grbac?Wild Raven ::mardok ::Haha, znam jednog bek-ap QB, pik 6/7.runde koji je uleteo na pola sezone kad se startni povredio, i za 2 nedelje ce da uzme i 6.titulu.Wild Raven ::Ne bi bio prvi put da bekap QB osvoji SB, i uglavnom je to bila labudova pesma. Ostatak karijere je uglavnom bivao očajan.
Dobro...posle sam shvatio šta sam napisao, ali on je bekap samo tehnički, ja sam mislio na bekap kao stanje svesti i definiciju karijere . Onaj Hofstater iz Giantsa 1990. ili onaj sretnik iz Baltimora što mu je odbrana donela prsten.
Kazu da su optimisticni po pitanju njega..nije to bio toliko jak udarac da ne moze da prodje protokol za dve nedeljeCenci ::Kljucna je stvar hoce li Gronk igrati. Nevidim nikoga.od LB/S Eaglesa da ga moze cuvati.
mardok ::Ahahahaha, Elvis Grbac?Wild Raven ::mardok ::Haha, znam jednog bek-ap QB, pik 6/7.runde koji je uleteo na pola sezone kad se startni povredio, i za 2 nedelje ce da uzme i 6.titulu.Wild Raven ::Ne bi bio prvi put da bekap QB osvoji SB, i uglavnom je to bila labudova pesma. Ostatak karijere je uglavnom bivao očajan.
Dobro...posle sam shvatio šta sam napisao, ali on je bekap samo tehnički, ja sam mislio na bekap kao stanje svesti i definiciju karijere . Onaj Hofstater iz Giantsa 1990. ili onaj sretnik iz Baltimora što mu je odbrana donela prsten.
Peyton Manning ::Kazu da su optimisticni po pitanju njega..nije to bio toliko jak udarac da ne moze da prodje protokol za dve nedeljeCenci ::Kljucna je stvar hoce li Gronk igrati. Nevidim nikoga.od LB/S Eaglesa da ga moze cuvati.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu