Moglo bi se okrenuti. 50/50
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::Ako nije Jesse Jamesu dosuđen TD, onda ni ovo ne može biti TD.
Gdje je ono više TD majke im? Dok je bio tijelom u endzoni nije imao potpunu kontolu nad loptom, a nije sa oba stopala bio u endzoni.L.D. ::Vise je TD nego sto nije,ali idemo dalje idemo Patriote do pobede.
imao je u prvom poluvremenu jedan pas kad je promaśio samog samcatog jeffery-jaZona do trona ::Po meni,prva velika greska Folesa veceras. Na ovom 3 rd downu je odradio bas los read,nije smeo ni da pokusa pas koji je pokusao.
Da li odbrana Eaglesa moze da odigra bilo sta u 2.poluvremenu?
Vlado997 ::imao je u prvom poluvremenu jedan pas kad je promaśio samog samcatog jeffery-jaZona do trona ::Po meni,prva velika greska Folesa veceras. Na ovom 3 rd downu je odradio bas los read,nije smeo ni da pokusa pas koji je pokusao.
to jesteZona do trona ::Vlado997 ::imao je u prvom poluvremenu jedan pas kad je promaśio samog samcatog jeffery-jaZona do trona ::Po meni,prva velika greska Folesa veceras. Na ovom 3 rd downu je odradio bas los read,nije smeo ni da pokusa pas koji je pokusao.
Ovo je bila mnogo vaznija akcija nego ta iz 1.poluvremena.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu