baš tako . velike nade za sezonu pocinju od fa pijace i veterana koji se pojave na njoj.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::As of noon Eastern today, NFL teams may discuss potential deals with agents for perspective free agents on other teams (the “legal tampering period”). No deals can be finalized until Wednesday at 4 PM Eastern.
BREAKING: #Giants are trading WR Odell Beckham Jr. to the #Browns for some undisclosed draft picks per @RapSheet.
Wild Raven ::BREAKING: #Giants are trading WR Odell Beckham Jr. to the #Browns for some undisclosed draft picks per @RapSheet.
Wild Raven ::Zajebavam se, ali poanta je da niko a priori to ne prepoznaje kao zajebanciju, što znači da taj ili neki sličan trejd uopšte nije neverovatan.
Zono, Ove godine OBJ je na 5th year team option. Ako će ga trejdovati, sad je vreme za to, sledeće će već morati da urade isto što i Majami sa Landrijem.
Peyton Manning ::Bez njega je NYG potpuno anemican i dosadan tim, koji bi bilo/ce biti muka gledati
Peyton Manning ::Bez njega je NYG potpuno anemican i dosadan tim, koji bi bilo/ce biti muka gledati
Naravno, verujem da to nema smisla iz ugla front office, kazem iz ugla ljubitelja NFL..da ce postati jedan od onih timova cije meceve preskacesZona do trona ::Peyton Manning ::Bez njega je NYG potpuno anemican i dosadan tim, koji bi bilo/ce biti muka gledati
Da,ali iz ugla vlasnika Giantsa,ne znam bas koliko je pametno dati 20 miliona po sezoni bilo kom WR,a da ne govorimo da se ovde radi o igracu sa istorijom nezrelog ponasanja.
Mislim,ja ne bih dao ni blizu 20 milki po sezoni za bilo kog WR,ali je to vec druga prica...
Ne govorim da li ce NYG imati vise ili manje pobeda sa njim, nego da ce biti ekstremno dosadan tim, bez i jednog playmakera, zvezde, nazovi kako god hoces..Barkley bi mogao da nadomesti OBJ, al vrv nece, posto ce u CleWild Raven ::Peyton Manning ::Bez njega je NYG potpuno anemican i dosadan tim, koji bi bilo/ce biti muka gledati
Kad je sve bilo zasnovano na njemu. Baci mu slant pet jardi pa koliko će da izvuče yac.
Daj mi OL i RB a evo neka njega nosi ko hoće. Previše je detinjast i previše će para morati da mu se dadne. U toj situaciji bolje nek ide negde...moje mišljenje naravno koje je suštinski nebitno.
#Chiefs are releasing DL Tamba Hali, per @AdamSchefter.
Wild Raven ::Aaaa ne....On treba da ide u Arizonu ili Minesotu. Jetsi I Broncosi treba da licitiraju za pick Giantsa koji je iz ugla QB needy timova ekvivalent prvom picku nakon što Brownsi pokupe Barkley-a.
Samo osecaj ili?Zona do trona ::Ljudi,mislim da je Cousins novi Jet,imam takav osecaj.
Zona do trona ::Wild Raven ::Aaaa ne....On treba da ide u Arizonu ili Minesotu. Jetsi I Broncosi treba da licitiraju za pick Giantsa koji je iz ugla QB needy timova ekvivalent prvom picku nakon što Brownsi pokupe Barkley-a.
Dorsey je ozbiljan GM,stop it,Brownsi nece draftovati Barkley-a sa 1 st overall.
Sa 4,ako je dostupan,to je druga prica...
A i jos nesto,znas kada ce Jetsi i Giantsi uraditi tako veliki draft day trade?
Peyton Manning ::Samo osecaj ili?Zona do trona ::Ljudi,mislim da je Cousins novi Jet,imam takav osecaj.
Covek je rekao da hoce da bude contender, a to sa Jetsima sigurno nije
NFL Fans Serbia » Sezona 2018/19 » Preseason 2018/19 » Offseason 2018 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu