A imao je jako dobra trcanja, neces od njega da vidis neko ludilo, ali je pouzdan i malo mu treba.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Koji wild-card tim ima najveće šanse da napravi iznenađenje?
1000y, 10td, a propustio 3-4 meca, sta ces vise od rookiemardok ::A imao je jako dobra trcanja, neces od njega da vidis neko ludilo, ali je pouzdan i malo mu treba.
ja ne znam zasto, jer je valjda grounding samo ako izadje iz pocketaPeyton Manning ::cist grounding, nije mi jasno zasto im je trebalo ovoliko da bace flag
ni jedan eligible receiver blizu, ne mora da izadje iz pocketaSteelers ::ja ne znam zasto, jer je valjda grounding samo ako izadje iz pocketaPeyton Manning ::cist grounding, nije mi jasno zasto im je trebalo ovoliko da bace flag
Peyton Manning ::ni jedan eligible receiver blizu, ne mora da izadje iz pocketaSteelers ::ja ne znam zasto, jer je valjda grounding samo ako izadje iz pocketaPeyton Manning ::cist grounding, nije mi jasno zasto im je trebalo ovoliko da bace flag
i to, daOl' Dirty Bastard ::Peyton Manning ::ni jedan eligible receiver blizu, ne mora da izadje iz pocketaSteelers ::ja ne znam zasto, jer je valjda grounding samo ako izadje iz pocketaPeyton Manning ::cist grounding, nije mi jasno zasto im je trebalo ovoliko da bace flag
Plus mora lopta da predje liniju skrimidza ja mislim.
Steelers ::ja ne znam zasto, jer je valjda grounding samo ako izadje iz pocketaPeyton Manning ::cist grounding, nije mi jasno zasto im je trebalo ovoliko da bace flag
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu