moze Tejlor i baciti a i potrcati. mada ako Jax vrati odbranu na nivo u sezoni , crna mamba ce biti los.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Koji wild-card tim ima najveće šanse da napravi iznenađenje?
belicik je rekao igracima da nema opravdanja, svako se mora pojaviti ujutro na treningu. ko zakasni proci ce kao generacija 2009Wild Raven ::Jes da nema veze sa WC rundom, ali gledam snimke sa Žileta i tamo je trenutno vreme kao da je u pitanju McMurdo stanica na Antarktiku.
mozda sam lose formulisao pitanje.. koja od nepovlašćenih ekipa ima najveće šanse da ostvari pobeduPeyton Manning ::Glasao sam za Bilse, jer ne smatram da bi pobede Car, Atl i Ten bile neko iznenadjenje..cak mislim da su to potpuno 50-50 utakmice
To je vec druga stvarSteelers ::mozda sam lose formulisao pitanje.. koja od nepovlašćenih ekipa ima najveće šanse da ostvari pobeduPeyton Manning ::Glasao sam za Bilse, jer ne smatram da bi pobede Car, Atl i Ten bile neko iznenadjenje..cak mislim da su to potpuno 50-50 utakmice
dr.dule ::moze Tejlor i baciti a i potrcati. mada ako Jax vrati odbranu na nivo u sezoni , crna mamba ce biti los.
evo prepravio sam, kao kod saintsa ce bitiWild Raven ::Stavi Henrija umesto Demarka koji neće igrati uopšte.
Steelers ::
Ja se nadam da ti je osjecaj na mjestu,ali nesto mi nerealno djeluje takav scenario.Ako nista,Alexa i Reid su imali ozbiljnih PO bitaka dok su ovi zeleni,na stranu sve drugo.KPGS ::Zasto imam osecaj da ce debeli brka Andy Reid i pisavi Aleksa usrati motku protiv kljakavih Titana!
Ne mogu da taj osecaj izbacim iz glave!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu