Zašto Payton nije bacao ovde na trećem daunu? Više bi imao sreće sa nekom screen akcijom.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Koji wild-card tim ima najveće šanse da napravi iznenađenje?
Vlado997 ::Kako se vama čine ove dilly dilly reklame?
Da. To i dodao bih onaj INT Breesa na 4&2. Ne znam je li namjerno bacio loptu što dalje a ne u aut jer su onom preječenom loptom vraćeni sa 50 na 30 jardi i odmah psole prvog pasa nije više imalo smisla igrati prevent odbranu.mardok ::Kljucni plej je "intentional grounding" gubitak downa i 10 sec.
I onda OL popusti , i ubiju ti QBa.
Poslednji izmenio Vlado997 dana Pon 08 Jan 2018, 02:38, izmenjeno ukupno 1 puta
To sam i ja napomenuo. Uostalom, tako su i Chiefsi choke-ovali juče jer su prerano odustali od pas igre, a Smith je igrao finu utakmicu do tada.Mean_Machine ::NO je imao sreće, na 3 daunu umesto da bace pas, oni kao pičke idu na trčanje. Alo imate Dru Brisa i igrate protiv Karloine koje je odlična protiv trčanja a pogotovo kada ga očekuju. Ajde da je bio neki minimum vremena da ostane, ali 2 min ili 2:27 i nije neka razlika, a novi down vam rešava tekmu. Elitnim QB 2 minuta je i previše vremena za ceo teren, koliko smo samo utakmica gledali gde malo bolji QB to rešavaju u svoju korist...
Nije 4th down idiotski, igraš protiv QB-a koji može u dvije minute preći čitav teren, tako da je bolje da im daš loptu na 50 jardi jer se svakako moraš odbraniti od TD-a. Ako ne, imaš više vremena za FG.Mean_Machine ::Tek sada videh da nisu pantovali (problemi sa konekcijom).
Znači 3down pičke, 4down idiotski...
Aj valjda ćete igrati mudrije sledeću tekmu.
Vlado997 ::Nije 4th down idiotski, igraš protiv QB-a koji može u dvije minute preći čitav teren, tako da je bolje da im daš loptu na 50 jardi jer se svakako moraš odbraniti od TD-a. Ako ne, imaš više vremena za FG.Mean_Machine ::Tek sada videh da nisu pantovali (problemi sa konekcijom).
Znači 3down pičke, 4down idiotski...
Aj valjda ćete igrati mudrije sledeću tekmu.
Vlado997 ::LJUDI ODBRANA NJO ORLEANSA RJEŠAVA PLEJOF UTAKMICU, NEK SAM I TO U ŽIVOTU VIDIO
Moze i u bunar da skoci, a usput i povede sa sobom i Haslema, vlasnika govana!dr.dule ::Tako je. Nije u obavezi da skace u jezero.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu