Katasrtofa Tejlor baca. Pa 6, 7 pokusaja imao za 10 jardi do end zone i nije iskoristio. Mucno!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Koji wild-card tim ima najveće šanse da napravi iznenađenje?
Bizon ::I ja nisam fan ovakvih kvoterbekova. Ali, sta je tu je... nesiguran je Tejlor bas i vidi se da mu je frka da baci pas, a nije da nema zahvalne resivere.Steelers ::i ovo je upravo razlog zasto ne volim ove nove, moderne mobilne qb.
nije ni pogledao na risivere odma je potrcao
Poslednji put izmenio Steelers dana Ned 07 Jan 2018, 20:18, izmenio ukupno 2 puta
Peyton Manning ::Bas, mislim da cu se vratiti tek pred kraj trece..viking ::Dosadno do zla boga. Pravo mučenje za gledati
Zona do trona ::Jacksonville,ako zeli da dobije veceras,mora Bortlesa pod hitno smestiti na klupu.
Henne je isto los,ali Bortles je veceras pravi horor. On masi na bacanjima na kojima bi prosecan NCAA QB bez problema kompletirao pasove.
tacno tako, ne moze ni game manager da budeZona do trona ::Jacksonville,ako zeli da dobije veceras,mora Bortlesa pod hitno smestiti na klupu.Henne je isto los,ali Bortles je veceras pravi horor. On masi na bacanjima na kojima bi prosecan NCAA QB bez problema kompletirao pasove.
Uslo je ok QB od tad, ali sve je jasno kad su Brady, Rivers, Big Ben i ekipa draftovana pre 15god i dalje najboljiSteelers ::nije samo ni do odbrana. NFL-u fali dobrih qb. zadnji normalan draft je bio 2012 kad su uzeti Vilson, Kazins i Luck mada on vec duze vremena ne igra. Neko mi je prosle sezone replicirao da je i Carr medju najboljim qb. nakon ove sezone ne bih rekao
Peyton Manning ::Uslo je ok QB od tad, ali sve je jasno kad su Brady, Rivers, Big Ben i ekipa draftovana pre 15god i dalje najboljiSteelers ::nije samo ni do odbrana. NFL-u fali dobrih qb. zadnji normalan draft je bio 2012 kad su uzeti Vilson, Kazins i Luck mada on vec duze vremena ne igra. Neko mi je prosle sezone replicirao da je i Carr medju najboljim qb. nakon ove sezone ne bih rekao
Wentz, Goff, Garopolo, Watson, pa i Mariota, Winston, ne vidim tu ni jednog pravog naslednika ovih pomenutih qb, al dobro, videcemo vremenomSteelers ::Peyton Manning ::Uslo je ok QB od tad, ali sve je jasno kad su Brady, Rivers, Big Ben i ekipa draftovana pre 15god i dalje najboljiSteelers ::nije samo ni do odbrana. NFL-u fali dobrih qb. zadnji normalan draft je bio 2012 kad su uzeti Vilson, Kazins i Luck mada on vec duze vremena ne igra. Neko mi je prosle sezone replicirao da je i Carr medju najboljim qb. nakon ove sezone ne bih rekao
pa to je tako zato sto i koledz treneri gledaju sad kako da ostvare instant uspeh, tipa alabama. slabo koga od top koledz ekipa briga da razvija qb 3-4 godine. i onda produkt toga su ovi hibridni kvoterbekovi atraktivni na koledzu ali koji u nflu ne sluze za nista
Poslednji put izmenio Steelers dana Ned 07 Jan 2018, 20:35, izmenio ukupno 2 puta
Peyton Manning ::Tyrod ima ocajne wr, evo sad odlican pas, ovaj ispusta, jos umalo da namesti Bouye int
Ramsey je sjajan CB, kako je spasao prvi daun sad
Peyton Manning ::Wentz, Goff, Garopolo, Watson, pa i Mariota, Winston, ne vidim tu ni jednog pravog naslednika ovih pomenutih qb, al dobro, videcemo vremenomSteelers ::Peyton Manning ::Uslo je ok QB od tad, ali sve je jasno kad su Brady, Rivers, Big Ben i ekipa draftovana pre 15god i dalje najboljiSteelers ::nije samo ni do odbrana. NFL-u fali dobrih qb. zadnji normalan draft je bio 2012 kad su uzeti Vilson, Kazins i Luck mada on vec duze vremena ne igra. Neko mi je prosle sezone replicirao da je i Carr medju najboljim qb. nakon ove sezone ne bih rekao
pa to je tako zato sto i koledz treneri gledaju sad kako da ostvare instant uspeh, tipa alabama. slabo koga od top koledz ekipa briga da razvija qb 3-4 godine. i onda produkt toga su ovi hibridni kvoterbekovi atraktivni na koledzu ali koji u nflu ne sluze za nista
Skoro uvek prepozna te mamce i ode ka pravom igracu. Top 5 CB u NFL, a bice verovatno i najboljiZona do trona ::Peyton Manning ::Tyrod ima ocajne wr, evo sad odlican pas, ovaj ispusta, jos umalo da namesti Bouye int
Ramsey je sjajan CB, kako je spasao prvi daun sad
Da,a u tom play-u,WR Billsa je imao zadatak da odvuce Ramsey-a kao mamac i da onda Zay Jones sa underneath hvatanjem osvoji 1 st down.
To je i ucinjeno,ali je Ramsey prepoznao akciju i fantasticnom brzinom stigao i tehnicki odlicnim udarcem izbacio Jonesa iz terena pre nego sto je uspeo da osvoji 1 st down.
Ramsey je freak.
Udarac u head and neck areamardok ::Sto penal?
JAX odustao od pass rusha.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu