NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Wild Card Weekend

+19
Zona do trona
Raising Arizona
zvaljo
zokiruma
Pit Bull
Cenci D
Bizon
Mos Def
KPGS
mardok
SymphonyX
Zver
Steelers
viking
The Bad Man
Miki HOF
dr.dule
Peyton Manning
kb8
23 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sledeći

Koji wild-card tim ima najveće šanse da napravi iznenađenje?

Wild Card Weekend - Page 6 Vote_lcap113%Wild Card Weekend - Page 6 Vote_rcap 13% [ 2 ]
Wild Card Weekend - Page 6 Vote_lcap156%Wild Card Weekend - Page 6 Vote_rcap 56% [ 9 ]
Wild Card Weekend - Page 6 Vote_lcap131%Wild Card Weekend - Page 6 Vote_rcap 31% [ 5 ]
Wild Card Weekend - Page 6 Vote_lcap10%Wild Card Weekend - Page 6 Vote_rcap 0% [ 0 ]
Ukupno Glasova : 16

Zatvoreno sondiranje

Ići dole  Poruka [Strana 6 od 13]

126Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:00

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Ovo mi je bila limunada pred main event Very Happy Jako na Falkonse. Mada zabrinjava me cinjenica da ce tesko dva iznenadjenja da se dese.

Obicaj mi je da igram sve meceve POa u prelaz. Ovde sam igrao 5e na 2/1 i 3e na 1/2. Ali mislim da cu ovu drugu preskociti kad vec imam cistu dvicu u singlu.

127Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:04

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Istina, zategli su odbranu maksimalno i na krilima toga preokrenuli rezultat. No, ne menjam misljenje-ovaj tim Tenesija nema kvalitet da igra plej of. Nije u najboljih 12 timova lige...
Kanzas je jos jednom pokazao luzerski mentalitet u punom sjaju! Alexu je ovo poslednji mec u dresu Chiefsa. Ocekujem ga u Jetsima, Broncosima ili Cardinalsima od sledece sezone Smile

128Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:07

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

gagi6689 ::Istina, zategli su odbranu maksimalno i na krilima toga preokrenuli rezultat. No, ne menjam misljenje-ovaj tim Tenesija nema kvalitet da igra plej of. Nije u najboljih 12 timova lige...

I ja mislim isto, bas im se dosta stvari poklopilo sad i onaj dupli pas Mariote i promasen FG od stativu i povreda Kelcea ali dobro, poklonu se u zube ne gleda.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

129Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:08

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Mislim da bi on bio super u Jetsima, pa i Kardinalsima, verovatno vise ovima drugima. Mozda bi cak i u Bafalu bio fit. Timovi koji su neka sredina i kojima treba QB da postanu stalne PO ekipe kao Cifsi. Jednostavno, ekipe kojima je neophodan QB da im donese 2-3 pobede vise nego sto trenutno imaju.

Cinjenica je da se napad Cifsa raspao kada je Kelce izasao. Bas su ih unistili, mislim da 50y nisu imali u drugom poluvremenu.

130Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:10

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

https://twitter.com/gifdsports/status/949803426531233792/video/1

Laughing Laughing Laughing

131Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:14

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

Luzerski KC, i dalje postavljaju rekorde Smile koliko sada 5 uzastopnih poraza u PO na svom terenu Suspect

132Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:15

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Sto se toga tice, od svih nabrojanih timova upravo su Broncosi tim kojem najvise fali kvoterbek. Mozda bi i Dzeksonvil bilo dobro resenje, ali ne verujem da ce se odreci Bortlesa sad kad su usli u po. Narocito to mislim zbog malih apetita i ambicija fransize

133Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:21

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Rekao bih da Arizoni najvise fali QB jer ono sto oni imaju ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju

134Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:23

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Nisam se najbolje izrazio-mislio sam u odnosu na ostatak tima. Denver je sa dobrim kvoterbekom ozbiljna plej of ekipa

135Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:24

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

To se slazem

136Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 02:29

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Treba biti posten pa reci da Kanzas vec godinama, tj. od dolaska Rida i Smita, ima kurac potencijal u napadu. Imali su Carlsa jedan period koji je dominirao, ali cesce bio povredjen nego zdrav. Kelce je tu standardan i to je to. Hant je odlicno poceo sezonu, danas ni 10 nosenja, katastrofa. Nema tu opcija u napadu.

137Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 03:12

viking

viking
VIP
VIP

Odlična prva tekma. Bilo je svašta nešto interesantno za videti. Jaganjci će izgleda da utihnu pre da se domognu MN

Wild Card Weekend - Page 6 10628238_10152682700463035_8539326837381196049_n
http://www.vikings.com

138Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 04:15

viking

viking
VIP
VIP

Zvaljo, pratis li ovu drugu tekmu ili sam ja jedini koji nema nista pametnije da radi

139Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 05:07

viking

viking
VIP
VIP

Izgleda nista od raznja u MN

140Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 07:56

zvaljo

zvaljo
NFL Star
NFL Star

viking ::Zvaljo, pratis li ovu drugu tekmu ili sam ja jedini koji nema nista pametnije da radi

Ni blizu prijatelju. Da izvines, poceralo me nocas u wc, jedva stigo da se ne uneredim i dok sam sjedio drndo po telefonu, bio i na forumu, zaboravio se otkacit.

141Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 08:15

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Remsi još zeleni

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Wild Card Weekend - Page 6 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

142Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 08:57

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Falkonsi na iskustvo prolaze u Divizijsku rundu

Wild Card Weekend - Page 6 Potpis

143Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 09:41

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Steelers ::bez obzira kako se ovo zavrsi... pecat utakmice i ono po cemu ce se pamtiti je jos jedan Immaculate Reception, mozda i bolji od originala Very Happy

Wild Card Weekend - Page 6 Untitled
Ja u gradu usao da vidim rezultat i skontam to..bio sam ubedjen da je bag neki Very Happy
Ramsi zeleni sto kaze Dule, bice dobri, al mora proci jos koja sezona, Atl-NO NFC champ game

http://nfl.com/

144Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 09:58

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Sve je to igra na kraju koju uvek pobede najbolji

145Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 10:29

KPGS

KPGS
VIP
VIP

SymphonyX ::
KPGS ::Zasto imam osecaj da ce debeli brka Andy Reid i pisavi Aleksa usrati motku protiv kljakavih Titana!
Ne mogu da taj osecaj izbacim iz glave!
Surprised Surprised Surprised
Ja se nadam da ti je osjecaj na mjestu,ali nesto mi nerealno djeluje takav scenario.Ako nista,Alexa i Reid su imali ozbiljnih PO bitaka dok su ovi zeleni,na stranu sve drugo.

Sa druge strane,vidim taj isti KC kako pobjedjuje na Foxboroughu.Ne bih nikako volio da igramo protiv njih Laughing
E jebi ga Aleksa, pisava ruka, a ne cluch QB je kombinacija Alekse i Andy Debelobrkatog gmaza. Super u regularnom delu, pisavo nesrecan u PO. Imao sam taj osecaj da ce krenuti dobro, ali na kraju usrana motka. A jos kad sam video ko je glavni sudija, kontroverzni smrad Jef Triplet (koji trci ko pusmipuli), osecaj se samo pojacao.
Mariota Marioti pas za TD nije smeo da se dosudi, jer je pre upucivanja pasa koji je bio reflektovan od ruke Darel Revisa, cigan Mariota presao liniju skrimidza, ali gad Jef to nije primetio kao ni cela smrdljiva NFL sudijska organizacija u New Yorku. Titani mozda u lisicnjak. Kako ce ih izmasakrirati, kao tele u klanici!
Imao sam osecaj, kao iz pesme Faith No More- got that feeling
https://www.youtube.com/watch?v=lEDgRHDQhQo
Mad Mad Mad

146Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 10:36

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Najveca steta je sto LAC nije otisao u PO, umesto neka od ova dva tima

http://nfl.com/

147Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 10:38

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Slatko se ismejah na komentare u toku prve tekme citajuci ih sada the morning after Very Happy

photo AZcardsscript.gif

148Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 10:44

KPGS

KPGS
VIP
VIP

E jedino mi je drago sto je Atlanta pobedom protiv jaganjaca sjebala plan Sean Peytona da preko orlica skresanih krila udju u finale NFC konferencije, sada ce Sveci(ako pobede Carolinu), morati preko rogonja do finala,sto ce ici malo teze!Ali ako to uspeju, imace najverovatnije utakmicu na svom terenu, jer Nik Folic nije ni za novosadske Vojvode prva opcija Qb, a ne za philu!

149Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 12:49

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Znaci duh svetog Zuleta se i ovde pojavio. Neki slali ljude na spavanje a ono cudesni povratak Titana.

150Wild Card Weekend - Page 6 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 07 Jan 2018, 12:52

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Bome se ponovilo ono spavanje i bauljanje kad su isti luzeri popušili od Coltsa i sjebali nesjebivo...

A BJ u nevjerici, barem onaj dio koji je prespavo taj comeback...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 6 od 13]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu