bogami, nije bio baš zicer onaj kick, ono bi pogodili Zuerlein, Tucker, Prater i možda još par kickera u ligi.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Wild Raven ::bogami, nije bio baš zicer onaj kick, ono bi pogodili Zuerlein, Tucker, Prater i možda još par kickera u ligi.
Wild Raven ::a krivlji je Kerol sa svojim tupavim odlukama.
Strasan je. Perfektan igrac. Svaka cast Vicku, lepo ga je bilo gledati, al za ozbiljan PO tim uvek bih pre izabrao Wilsona..Ol' Dirty Bastard ::Ja bi zeleo samo jednu stvar da kazem:
Russell Wilson
U jednu ruku mi ga zao sta mora da trpi sa onakvom OL a u drugu ruku uzivam svaki put dok izbegava one tacklove, mislim da mu Vick nije ravan. A i cesto se zanemarauju njegove bacacke sposobnosti, kako brzo izbacuje loptu kako precizno, bukvalno svaki put kad vidim da je izbegao tackle cekam neku dugu loptu direktno u ruke. Doktor.
Ma da, Brady posebno, nije tip QB koji moze da bezi..ali znam i ja da nece dobiti, osim ako ne bude bacao 5td po mecu do kraja.Ol' Dirty Bastard ::I po meni isto, samo sto je problem sto mu je skor slabiji od njih dvojice tako da ce tesko uzeti. A realno da stavis Wilsona u NE ili PHI imao bi isti skor a ovu dvojicu u Sijetl bar jedan ne bi zavrsio sezonu medju zdravim igracima. Mislim svake godine ista prica, niko ne zna sta znaci ono "V" u skracenici MVP.
Peyton Manning ::svaka cast Wentzu i TB,al za mene je Wilson MVP ove godine
Tako je. Sjajan igrac, ali u rangu Riversa recimo, van Patsa..naravno sve su to samo teorije, nikad necemo saznati jel tako ili nije, a on ce biti smatran GOAT i to je to.Mean_Machine ::Ja sam ovde uz Marića, mislim da je Brady odličan QB, ali da može biti vrhunski samo uz Beličika.
A pogotovo ga hejtujem jer svoju karijeru može da zahvali sudiji sa tuck rule utakmice.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu