Sage Rosenfels column: Why Russell Wilson is the NFL's Most Valuable Player
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ma da, svima nam Brady mora biti omiljeni igrac i najboljiSymphonyX ::Sour,sour grapes.
Mean_Machine ::Najbolji primer sistema jeste vrednost Meta Ryana. Uporedite prošlogodišnji nemoguće dobar napad uz odličnog OC i jedan sada vrlo prosečan.
Sa druge strane PM ma koliko se nije proslavio u PO, oba tima u kojima je bio ostavio je legacy i prstenje.
Wilson, Manning, Rodgers su igrači koji kreiraju napad, oni sami menjaju akcije, prilagođavaju se. Brady više liči na robota koji radi tačno ono što mu je rečeno. Jedino što mu se mora priznati da to radi odlično.
Cak se ni ja ne bih mogao sloziti sa tim. Brady je mnogo vise od robota koji perfektno baca..ali svakako mu audibles i uopste celo poznavanje igre nije na tako visokom nivou kao AR i PM..verovatno zato sto nije bilo potrebe za tim, ceo zivot ima BB, a ne razne HC i OC. Peyton ima dosta mana poput fizikalija i PO ucinka, tako da je za mene AR najkvalitetniji QB.penban ::Mean_Machine ::Najbolji primer sistema jeste vrednost Meta Ryana. Uporedite prošlogodišnji nemoguće dobar napad uz odličnog OC i jedan sada vrlo prosečan.
Sa druge strane PM ma koliko se nije proslavio u PO, oba tima u kojima je bio ostavio je legacy i prstenje.
Wilson, Manning, Rodgers su igrači koji kreiraju napad, oni sami menjaju akcije, prilagođavaju se. Brady više liči na robota koji radi tačno ono što mu je rečeno. Jedino što mu se mora priznati da to radi odlično.
Sa ovim tako ne mogu da se složim, ali svako ima pravo na svoje mišljenje
Peyton Manning ::Cak se ni ja ne bih mogao sloziti sa tim. Brady je mnogo vise od robota koji perfektno baca..ali svakako mu audibles i uopste celo poznavanje igre nije na tako visokom nivou kao AR i PM..verovatno zato sto nije bilo potrebe za tim, ceo zivot ima BB, a ne razne HC i OC. Peyton ima dosta mana poput fizikalija i PO ucinka, tako da je za mene AR najkvalitetniji QB.penban ::Mean_Machine ::Najbolji primer sistema jeste vrednost Meta Ryana. Uporedite prošlogodišnji nemoguće dobar napad uz odličnog OC i jedan sada vrlo prosečan.
Sa ovim tako ne mogu da se složim, ali svako ima pravo na svoje mišljenje
Ovo za "audibles i poznavanje igre" nije tacno,imas milion primjera na YT gdje bivsi defanzivni igraci i treneri pricaju kako te Toma rastavlja u etapama i kako se svaka greska kaznjava.Peyton Manning ::
Cak se ni ja ne bih mogao sloziti sa tim. Brady je mnogo vise od robota koji perfektno baca..ali svakako mu audibles i uopste celo poznavanje igre nije na tako visokom nivou kao AR i PM..verovatno zato sto nije bilo potrebe za tim, ceo zivot ima BB, a ne razne HC i OC. Peyton ima dosta mana poput fizikalija i PO ucinka, tako da je za mene AR najkvalitetniji QB.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu