NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Seattle Seahawks

+27
NYG
niko32
Rasha
mardok
Zona do trona
millhouse
The Bad Man
BasBetis
Zver
SymphonyX
Steelers
Mos Def
Raising Arizona
Peyton Manning
Mean_Machine
kb8
viking
KPGS
dr.dule
Miki HOF
ZippoZG
Niger iz huda
Cenci D
Sirko
penban
Danijel Lg
Vlado997
31 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 22 od 35]

526Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Sre 13 Nov 2019, 23:14

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Adam Schefter reports the "expectation" is Tyler Lockett (leg) will be ready to play Week 12 against the Eagles following the Seahawks' bye.

Lockett spent the last two nights in the hospital after experiencing swelling in his injured leg, but the Seattle bye is pretty timely for him and he's flying back to Seattle today.

Seattle Seahawks - Page 22 Potpis

527Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Čet 14 Nov 2019, 08:36

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Jbt poceo sam da verujem da mozemo do samog kraja.

O napadu sam vec pisao I ne treba mnogo trositi reci. OL igra sve bolje, najbolji pokazatelj za to je broj sekova I qb hitova Bose I Forda. Ukupno 0 sekova I 1 QB hit. Od 5 sekova koliko je SF imao 4 su dosla posle lose pokupljenih bliceva (sva 4 puta karson koji je inace prilicno dobar u tome) I jedan je dosao kada je NT SF-a bukvalno pregazio naseg treceg centra (jbg prva dva su nam povredjena).

Dizli se povredio ali je Holister odlicno preuzeo hvatacku ulogu sa pozicije TE, Loketu I metkalfu je pridodat Gordon, igra trcanjem je standardno solidna I uz MVP-a ovo je lagano top 5 napad lige.

A odbrana...cele godine kukam na pas ras, FS I NCB...Reed I Clowney su u sve boljoj formi, Clowney je promenio ulogu u ovoj poslednjoj tekmi I ako nam zazivi pas ras bicemo mnogo zajebani...Ansah je bivsi igrac I ono sto je zanimljivo je da je na trecem daunu snepove dobijao Shaqueem griffin...on jeste lagan ali je prebrz I videcemo da li moze nesto da donese...

Diggs je prvi put startovao kao FS I nerealno koliko se odmah osetila razlika u igri odbrane...imao je par jakih teklova, imao je presecenu, pametan je, ima range da igra FS, ima closing speed...ogroman ali ogroman pomak na bolje u odnosu na Tomsona...

jedina rak rana ostaje ta pozicija NCB, gde smo u prva dva drajva protiv SF svaki put popusili upravo zbog Tejlora...svaki treci daun je isao na njega I uvek je proslo...ne znam kako to Kerol misli da resi...mislim mi igramo mnogo base odbrane, ali opet kad god je treci daun moras da igras nickel ili dime, tejlor udje I uvek njega gadjaju...nije da on bas nikad ne napravi nista korisno (imao je I protiv SF jedan vazan PBA na trecem daunu) ali je realno ubedljivo najgori defanzivac kada je na terenu...

Sve u svemu sa Digsom I ozivelim pas rasom, ovo je sasvim solidna odbrana I uz napad ovakav kakav je uhvatim sebe da razmisljam I o najvecim dometima...

528Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 25 Nov 2019, 10:00

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Seattle Seahawks - Page 22 76946384_2767294103293459_7871683354209288192_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=VosaPI2CaFoAQkLNWO8a3VwJhtsCjTGJm4z_QodmUlOfwGsG50cEzHdkg&_nc_ht=scontent.fbeg1-1
HOF

http://nfl.com/

529Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 25 Nov 2019, 14:11

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Juce smo imali odlican pas rash I bez Clowneya. Problem je sto se Reed povredio I mnogo ce zavisiti od zdravlja ove dvojice. Ako nas zaobidju povrede do kraja godine (ova dvojica da se sto pre oporave), a nastavimo sa ovakvim rashom, mislim da smo najbolji tim konferencije.

Cudo sta je napravio Kerol kada se uzme u obzir da je u prethodne dve godine ostao bez Censelora, Tomasa, Sermana, Beneta, Avrila, Klarka I Boldvina.

530Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 25 Nov 2019, 14:29

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Sta se desava sa Carsonom? Ne prodje mec, a da ne fumbluje lik.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

531Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 25 Nov 2019, 14:39

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Nista, Carson je samo Carson...isti problem je imao I na koledzu...nije on dzabe bio pik sedme runde...I nije da ga ja ne cenim sto mnogo fambluje (mada je to ogroman problem), nego sto je sansa da on napravi potez kakav je juce Peni napravio ravna statistickoj gresci...Peni se doveo u red, smrsao, zategao, uozbiljio, I kao takav je neuporedivo talentovaniji RB od Karsona...Ako nastavi da radi na sebi I svom telu ocekujem da bude prvi RB ako ne do kraja ove sezone onda od sledece sigurno...

532Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 25 Nov 2019, 14:46

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Biranje RB-a u prvoj rundi bi trebalo bit zabranjeno nekim GM kodeksom. Budalastina samo takva.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

533Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 25 Nov 2019, 14:54

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Ja se npr ne slazem sa ovim misljenjem koje je siroko rasprostranjeno...ono sto ja nikad ne bih radio je da ne bih davao drugi ugovor RB-ovima...ali uvek bih potrosio pika prve runde na RB ako mislim da je dovoljno talentovan I da moze da unapredi ekipu...

Ljudi su u fazonu , zasto da trosis pika prve runde kada dobrog RB mozes da dobijes I u kasnijim...

Jbg to mozes za svaku poziciju da kazes...

Vilson, Preskot, Brejdi ...

Pa Antonio Braun kao najbolji WR lige...

Ma ima million primera...

534Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 25 Nov 2019, 15:03

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Radni vek RB je neuporedivo manji od ostalih pozicija jer su vrlo potrosni, sa te strane visok pik se ne isplati.

535Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 25 Nov 2019, 15:14

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

I postoji velika sansa da ce ti strajkovati 😁

536Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Čet 28 Nov 2019, 10:27

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Seattle Seahawks - Page 22 76905949_10157897899291263_1498366763606212608_o.jpg?_nc_cat=1&_nc_ohc=YUpqiV5K2jUAQlgo8VvtQViZqRvyP1jVG46HDpHJzMPMXgCGmi__uoWWw&_nc_ht=scontent.fbeg1-1

537Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Ned 15 Dec 2019, 23:26

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Seattle Seahawks - Page 22 Potpis

538Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Uto 17 Dec 2019, 13:44

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Debilan, debilniji, Gordon...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

539Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 09:45

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

U roku od dve nedeje, dosli smo od ekipe koja je bila na 4 pobede na domacem terenu daleko od SB do ekipe koja je zavrsila sezonu.

Nestvarno sta nam se izdesavalo sa povredama od utakmice sa Remsima na ovamo.

U odnosu na start sezone ostali smo bez startnih LT, C, RB1, RB2, TE, DE, CB, FS.

Od toga ova tri defanzivca su nam uz Vagnera ubedljivo najbolji igraci u odbrani. LT nam je ubedljivo najbolji ofanzivni linijas, a igra trcanjem je trade mark ovog tima a ostadosmo bez svih RB-ova.

Prvi I najbolji WR nam je povredjen I ne moze da igra 100%. Startni NT koji nam je mnogo znacio u igri protiv trcanja je suspendovan do kraja sezone.

Ovo je najbolji sport na svetu ali povrede znaju ozbiljno da mu ubiju draz.

540Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 11:44

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Imate najgori playcalling i decision making u ligi. Onaj punt na 4th and 1 na protivnickoj polovini je sramotan. Plus, 3rd and 3 u redzone i trci treci RB tima. Sa ili bez tih igraca, Sea nije SB tim.

George Orwell

541Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 12:19

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Slazem se da nam je decision making uzasan. To je ujedno I najveca mana Kerola.

Za plej koling ne mogu da se slozim...mi smo po mnogim parametrima top 3 napad lige...ne bi mogli to da budemo sa uzasnim plej kolingom...pogotovo ne sa OL koja je po imenima u najboljem slucaju prosecna...OL mi je ujedno I ubedljivo najvee razocarenje ove godine...

sto se tice panta...Plan je bio da se sutne FG, Majers je video neke duhove I odlucio da uzme dilej of gejm...bar tako kaze Kerol...Sto se tice treceg za tri mislim da su hteli da iznenade odbbranu Kardinala jer su mogli da puste da istekne vreme do kraja cetvrtine a I kerol je rekao da bi isao na cetvrti daun da su uzeli jard ili dva...
Jos jedna uzasn aodluka je da se trazi TO na kraju prvog pol I da vremene Kardnalsima da se nameste za napad...nestvarna odluka Kerola...

I slazem se I sa tim da nismo SB tim...mada iskreno n vidim ja ni jedan tim za koji bi ekao da jeste osim BAL...mi da smo kompletni, koliko god rupa da imamo mi bi uzeli No1 seed u NFC-u...ubedljivo smo najispovredjenija ekipa od svih koje se bore za PO...

542Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 12:47

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Neverovatno koliko nemaju Seahawski srece..
U par akcija oba RB IR, uz sve ostale povrede

543Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 13:16

kb8

kb8
Moderator
Moderator

A svi ostali su prepuni sreće, počevši od nas, svi zdravi ko da je početak sezone...

544Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 13:40

Zver

Zver
VIP
VIP

Jasno je meni da je Sijetl prilično sjeban što se tiče povreda, ali eno Eaglesi su definitivno najsjebanija ekipa po tom pitanju, pa sinoć dobiše win or go home utakmicu

...Sa Vajominškog Univerziteta

545Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 13:43

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Definitivno, došlo je do toga da Wentz maltene sam sebi mora bacat, pogotovo kad je Ertz nešto se počeo previjat...

546Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 14:17

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Sijetl, kao i GB, nema identitet ove sezone i zato nijednu od te 2 ekipe ne vidim u SB. Reklo bi se da je to napad do pre par kola, ali koliko vidim Sijetl je trenutno po vecini kategorija tek sedmi, osmi napad lige. Trcanje je izuzetak, samo sto bez startna 2 RB stace i na tom polju.

Jedina stvar zbog koje GB dajem vece sanse u plej ofu je neverovatna sreca sa zdravljem igraca ove sezone. Nijedan starter nije na IR i svi zdravi docekuju vecerasnji mec. Naravno, sve to moze pasti u vodu ako se stvari promene u zadnja 2 kola.

Po svemu prikazanom do sad, SF i Saintsi bi trebalo da odlucuju o SB ucesniku

547Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 17:50

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Lynch, CJ Anderson i Turbin u igri. Potpisace dvojicu verovatno

548Seattle Seahawks - Page 22 Empty Re: Seattle Seahawks Pon 23 Dec 2019, 19:53

Miki HOF

Miki HOF
Moderator