Jbt poceo sam da verujem da mozemo do samog kraja.
O napadu sam vec pisao I ne treba mnogo trositi reci. OL igra sve bolje, najbolji pokazatelj za to je broj sekova I qb hitova Bose I Forda. Ukupno 0 sekova I 1 QB hit. Od 5 sekova koliko je SF imao 4 su dosla posle lose pokupljenih bliceva (sva 4 puta karson koji je inace prilicno dobar u tome) I jedan je dosao kada je NT SF-a bukvalno pregazio naseg treceg centra (jbg prva dva su nam povredjena).
Dizli se povredio ali je Holister odlicno preuzeo hvatacku ulogu sa pozicije TE, Loketu I metkalfu je pridodat Gordon, igra trcanjem je standardno solidna I uz MVP-a ovo je lagano top 5 napad lige.
A odbrana...cele godine kukam na pas ras, FS I NCB...Reed I Clowney su u sve boljoj formi, Clowney je promenio ulogu u ovoj poslednjoj tekmi I ako nam zazivi pas ras bicemo mnogo zajebani...Ansah je bivsi igrac I ono sto je zanimljivo je da je na trecem daunu snepove dobijao Shaqueem griffin...on jeste lagan ali je prebrz I videcemo da li moze nesto da donese...
Diggs je prvi put startovao kao FS I nerealno koliko se odmah osetila razlika u igri odbrane...imao je par jakih teklova, imao je presecenu, pametan je, ima range da igra FS, ima closing speed...ogroman ali ogroman pomak na bolje u odnosu na Tomsona...
jedina rak rana ostaje ta pozicija NCB, gde smo u prva dva drajva protiv SF svaki put popusili upravo zbog Tejlora...svaki treci daun je isao na njega I uvek je proslo...ne znam kako to Kerol misli da resi...mislim mi igramo mnogo base odbrane, ali opet kad god je treci daun moras da igras nickel ili dime, tejlor udje I uvek njega gadjaju...nije da on bas nikad ne napravi nista korisno (imao je I protiv SF jedan vazan PBA na trecem daunu) ali je realno ubedljivo najgori defanzivac kada je na terenu...
Sve u svemu sa Digsom I ozivelim pas rasom, ovo je sasvim solidna odbrana I uz napad ovakav kakav je uhvatim sebe da razmisljam I o najvecim dometima...