jok. njega ce u onim drugim pikom da biraju. Geret je previse dobar da se zaobidje. Votson nije kalibar za no.1
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
e moj dulo zaboravljas da u NE mozes igrati i ti na poziciji QB sistem je sistemdr.dule ::nije bas isto Dzimi i Mek. razlika je u tome sto je Dzimi G bio druga runda, mali koledz. dosao je u tim koji zna da napravi sistemskog igraca. Osvajler je otisao u drugaciji sistem. Mek nije kalibar za NFL fransiza qb. pratim Dzimija i mislim da ce biti greska ako ga trejduju. treba NE qb i posle Brejdija.
sretno im ako misle da će on pasti do broja 12dr.dule ::jok. njega ce u onim drugim pikom da biraju. Geret je previse dobar da se zaobidje. Votson nije kalibar za no.1
Steelers ::e moj dulo zaboravljas da u NE mozes igrati i ti na poziciji QB sistem je sistemdr.dule ::nije bas isto Dzimi i Mek. razlika je u tome sto je Dzimi G bio druga runda, mali koledz. dosao je u tim koji zna da napravi sistemskog igraca. Osvajler je otisao u drugaciji sistem. Mek nije kalibar za NFL fransiza qb. pratim Dzimija i mislim da ce biti greska ako ga trejduju. treba NE qb i posle Brejdija.
dr.dule ::vecina skauta smatra da je decko nivo druge runde. nema qb ove godine vrednog prve runde.
Gledao sam neki mock, u vrhu odlaze DE Barnett i Allen, S Hookerkb8 ::Pa to si u pravu al majkumu šta uzet s drugim pickom kad nam Kerovi uzmu Garetta...
QB ni jedan nije vrijedan a bome nema ni neko krme za koje bi se reklo to je to...
Moraće novi GM dobro odradit domaću zadaću...
Peyton Manning ::Gledao sam neki mock, u vrhu odlaze DE Barnett i Allen, S Hookerkb8 ::Pa to si u pravu al majkumu šta uzet s drugim pickom kad nam Kerovi uzmu Garetta...
QB ni jedan nije vrijedan a bome nema ni neko krme za koje bi se reklo to je to...
Da, on. Ma ne znam ja tacno sta vama treba, samo napisah koju su def igraci da idu visoko posle Garetta. Ostalo su QB, onda Fournette..kb8 ::Peyton Manning ::Gledao sam neki mock, u vrhu odlaze DE Barnett i Allen, S Hookerkb8 ::Pa to si u pravu al majkumu šta uzet s drugim pickom kad nam Kerovi uzmu Garetta...
Hooker, safety s Ohia?
Pa šta će nam on pored svih ostalih rupa koje imamo...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu