@KPGSJa stvarno mnogo volim tvoj cinizam. Ponekad me jako jako oraspoloži, ali ovaj put nisi u pravu, ili bar nisi u jednom većem delu.
Wing je ove sezone bivao i NFC ST player of the week i to dva puta. Jeff Feagles kaže za njega da je odličan punter i dugoročno rešenje za tu poziciju. Jeste, imao je jako lošu utakmicu protiv GB, baš kao i Bekam, baš kao i Šepard, baš kao i dvadeset drugih igrača.
Za kickera sam ravnodušan, ako mogu da uhvate Zuerleina ili Haušku sa Fa , super. Ako ne, ko ga jebe, nek idu na četvrti daun, bole me kurac, može se i bez kickera.
E sad...ono najbitnije. Zeke Elliot je ove sezone imao 5.1 ypc. Ajd čisto da probamo jednu aproksimaciju. Šta misliš koliki bi njegov ypc. bio da mu oduzmeš
a) OL prepunu Pro bowlera i all pro igrača i zameniš je jednom u najboljem slučaju prosečnom run blocking OL
zatim da mu pored toga oduzmeš i
b) vrhunskog iskusnog TE i zameniš ga šumskom jagodom i likom koji ne bi mogao da blokira ni flag fudbal defanzivce.
zatim da mu pored te dve stavke oduzmeš i
c) QB-a koji uspešno ume da proda READ OPTION i zameniš ga QB-om koji u životu nije prodao READ OPTION
d) da mu oduzmeš prolećne pripreme sa ekipom, OTA I minikamp i da mu dozvoliš dolazak u kamp tek u leto
Koliko bi Eliot pravio YPC da je kojim slučajem situacija takva ( Da se razumemo, ništa protiv Eliota, samo pokušavam da napravim poentu. )
E pa PP je imao 4.1 ypc u takvoj situaciji. Ne tvrdim da je igrač tipa EE, ali sam uveren da je jako dobar bek, koji može biti vođa bekfilda u godinama koje dolaze.