NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Draft 2017

+21
Miki HOF
penban
Cenci D
Mean_Machine
CheeseHead
dr.dule
Zver
SymphonyX
Peyton Manning
Vlado997
Steelers
iggy97
Zona do trona
kb8
CBrownsBall
ZippoZG
KPGS
Mos Def
STP
Raising Arizona
viking
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 23]

101Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 13:36

Zver

Zver
VIP
VIP

Peyton Manning ::Ko su uopste FA? Ne racunam Bella i te najbolje koji sigurno nece otici

Od naših značajnih igrača to su JPP i Jonathan Hankins. Procena je da ćemo jednog uspeti da zadržimo. Inače ukupno je 16 igrača koji su pod ugovorom a koji će prvog marta biti UFA.

...Sa Vajominškog Univerziteta

102Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 13:58

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Raising Arizona ::Ruben Foster nama da padne na 13. mesto i ja zadovoljan
Citao sam za njega da je najbolji LB u klasi. Nisam siguran da ce pasti van top10

http://nfl.com/

103Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 13:59

KPGS

KPGS
VIP
VIP

Da li mi mozemo da nadjemo na draftu jednog cestitog RB, nismo ga imali odavno, ne da dovodimo guzato debelog smotanka Bobbie R.? Nesto cestito sto moze i da rije, i da hvata a i da blokira. Jebo DB, CB, DE, kada nemamo napad, odbrana kad tad ce riknuti. Treba nam neko ko ce da na svakoj utakmici izigrava Marka Kraljevica i da ore Turcima drumove, a ne da onaj majmun od pantera Brad Chicken Wing puca punt 10 yardi prosecno

104Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 14:04

Zver

Zver
VIP
VIP

Imamo mi odličnog mladog RB koji će biti workhorse u godinama koje dolaze. Ono što nemamo je OL i TE da mu malo pomognu. Nama treba OL i TE.

105Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 14:07

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Kakvo neslaganje u taboru NYG Very Happy

106Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 14:14

Zver

Zver
VIP
VIP

U našem napadu bi i Zeke delovao kao težak bust bez FB, bez blokadnog TE i sa onakvom OL.
E sad, FB imamo komada dva, oba su bila na IR celu sezonu. Čak za ovog jednog što je došao iz Pitsburga tokom prethodnog FA perioda kažu da je sjajan igrač FB/HB/TE ali jebiga, povredio se u kampu, što znači da nam treba neki TE koji može sve + još minimum jedan OT.
Kad to nakupimo onda i Perkins neće delovati puno lošiji RB od Zeke-a.

107Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 14:38

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Peyton Manning ::
Raising Arizona ::Ruben Foster nama da padne na 13. mesto i ja zadovoljan
Citao sam za njega da je najbolji LB u klasi. Nisam siguran da ce pasti van top10

U skoro svim mokovima pada do nas
Ali opet to su samo mokovi
Inace malo sam cackao oko njega, decko je monstrum
Ako se ne varam no. 7 je na Kiperovoj overall tabli

photo AZcardsscript.gif

108Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 15:51

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

KPGS ::Da li mi mozemo da nadjemo na draftu jednog cestitog RB, nismo ga imali odavno, ne da dovodimo guzato debelog smotanka Bobbie R.? Nesto cestito sto moze i da rije, i da hvata a i da blokira. Jebo DB, CB, DE, kada nemamo napad, odbrana kad tad ce riknuti. Treba nam neko ko ce da na svakoj utakmici izigrava Marka Kraljevica i da ore Turcima drumove, a ne da onaj majmun od pantera Brad Chicken Wing puca punt 10 yardi prosecno

Christian McCaffrey

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Draft 2017 - Page 5 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

109Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 17:27

KPGS

KPGS
VIP
VIP

Wild Raven ::U našem napadu bi i Zeke delovao kao težak bust bez FB, bez blokadnog TE i sa onakvom OL.
E sad, FB imamo komada dva, oba su bila na IR celu sezonu. Čak za ovog jednog što je došao iz Pitsburga tokom prethodnog FA perioda kažu da je sjajan igrač FB/HB/TE ali jebiga, povredio se u kampu, što znači da nam treba neki TE koji može sve + još minimum jedan OT.
Kad to nakupimo onda i Perkins neće delovati puno lošiji RB od Zeke-a.
Nas TE je metar i sumska jagoda, a dupe ko kineska glasacka kutija. Onaj drugi se i ne pojavljuje, a imamo i delegoguzog idiota Bobie R. od RB. Jennings je ni za q, Perkins samo backup RB, nikako work horse. Sve u svemu fali nam boga oca i narodne skupstine u napadu, a tek specijalni tim... Kicker i punter u tri lepe pizde materine iz kluba, i to ne cekati prvi mart. Odma u PM.

110Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 17:54

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

vama fale igraci za odmah. od rukija tesko prve godine sb kalibar a salary vam je fin. taman da potpisete sakatog i debelog.

111Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 18:02

Zver

Zver
VIP
VIP

@KPGS

Ja stvarno mnogo volim tvoj cinizam. Ponekad me jako jako oraspoloži, ali ovaj put nisi u pravu, ili bar nisi u jednom većem delu.

Wing je ove sezone bivao i NFC ST player of the week i to dva puta. Jeff Feagles kaže za njega da je odličan punter i dugoročno rešenje za tu poziciju. Jeste, imao je jako lošu utakmicu protiv GB, baš kao i Bekam, baš kao i Šepard, baš kao i dvadeset drugih igrača.

Za kickera sam ravnodušan, ako mogu da uhvate Zuerleina ili Haušku sa Fa , super. Ako ne, ko ga jebe, nek idu na četvrti daun, bole me kurac, može se i bez kickera.

E sad...ono najbitnije. Zeke Elliot je ove sezone imao 5.1 ypc. Ajd čisto da probamo jednu aproksimaciju. Šta misliš koliki bi njegov ypc. bio da mu oduzmeš

a) OL prepunu Pro bowlera i all pro igrača i zameniš je jednom u najboljem slučaju prosečnom run blocking OL

zatim da mu pored toga oduzmeš i

b) vrhunskog iskusnog TE i zameniš ga šumskom jagodom i likom koji ne bi mogao da blokira ni flag fudbal defanzivce.

zatim da mu pored te dve stavke oduzmeš i

c) QB-a koji uspešno ume da proda READ OPTION i zameniš ga QB-om koji u životu nije prodao READ OPTION

d) da mu oduzmeš prolećne pripreme sa ekipom, OTA I minikamp i da mu dozvoliš dolazak u kamp tek u leto

Koliko bi Eliot pravio YPC da je kojim slučajem situacija takva ( Da se razumemo, ništa protiv Eliota, samo pokušavam da napravim poentu. )

E pa PP je imao 4.1 ypc u takvoj situaciji. Ne tvrdim da je igrač tipa EE, ali sam uveren da je jako dobar bek, koji može biti vođa bekfilda u godinama koje dolaze.

112Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 18:16

KPGS

KPGS
VIP
VIP

A ove godine na draftu velika susa kvalitetnih OL. I sta sad, draftovati ispod prosecne OL ili uzeti cestito nesto?

113Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 18:24

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

vi bar ne morate da brinete oko draft izbora. uvek birate najboljeg slobodnog sa table Mela i Majka.
eno gluposti. prosle godine ste uzeli CB sa no.10 a ove godine bar 7-8 kornera ce biti u prvoj rundi. usput potpisete dva kornera slobodna ili tri .

Poslednji izmenio dr.dule dana Sre 11 Jan 2017, 18:25, izmenjeno ukupno 1 puta

114Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 18:25

Zver

Zver
VIP
VIP

Ja da mogu, tj da se nešto pitam. probao bih Whitwortha da potpišem na jedno dve godine kao prelazno rešenje. Posle toga ćemo imati mnogo većih problema nego što je to OL.

115Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 18:26

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

prvo potpisite DE i DT pa ako ostane nesto para mozete kupiti nesto.

116Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 21:44

ZippoZG

ZippoZG
Standardan
Standardan

Sve to stoji jeste vi u teskoj situaciji, a sta da kazu 49ers-i,ramsi,bearsi da ne kazem jadni brownsi.
Po meni tim se ne stvara na godinu dana nego na duze staze jebes to sto su pantersi imali 15-1 izgubili SB i sta sad necemo ih videti u PO narednih 5 godina, ista prica za NYG svaki put kad su osvojili SB sledece sezone ih nije bilo u PO po meni odlicnu stvar radi NE vec deceniju ipo i Sijetl poslednjih 5-6 godina.Takodje tu su i Steelersi i GB konstanti

117Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 21:46

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ko je najbolji WR po projekcijama? Ovaj M.Williams sa Clemsona?

118Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 22:02

Zver

Zver
VIP
VIP

ZippoZG ::Sve to stoji jeste vi u teskoj situaciji, a sta da kazu 49ers-i,ramsi,bearsi da ne kazem jadni brownsi.
Po meni tim se ne stvara na godinu dana nego na duze staze jebes to sto su pantersi imali 15-1 izgubili SB i sta sad necemo ih videti u PO narednih 5 godina, ista prica za NYG svaki put kad su osvojili SB sledece sezone ih nije bilo u PO po meni odlicnu stvar radi NE vec deceniju ipo i Sijetl poslednjih 5-6 godina.Takodje tu su i Steelersi i GB konstanti

Ja uopšte ne mislim da smo mi u teškoj situaciji. Samo smo ja i kolega Giant iz pustinje imali malu razmenu mišljenja. Ono je moglo komotno da bude i na klupskoj temi. Btw...možda bi mogla i tema za pijacu da se otvori, to je ipak mnogo bliži događaj.

119Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 22:15

ZippoZG

ZippoZG
Standardan
Standardan

Peyton Manning ::Ko je najbolji WR po projekcijama? Ovaj M.Williams sa Clemsona?

On je najbolji, zatim slede Ross,Davis,JuJu Smith

Mada ovogodisnji WR iz 1. runde se nisu proslavili sem Fuller-a

120Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 23:03

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Wild Raven ::
dr.dule ::vecina skauta smatra da je decko nivo druge runde. nema qb ove godine vrednog prve runde.

Ja ti verujem da je tako, ali isto tako i ja i ti znamo da će bar tri da odu u prvoj rundi jer je previše očajnih timova za QB poziciju.
Ovo. Brownsi su očajni za dobrim QB-om a i nisu jedini. Čovjek se dva puta dokazao protiv Bame u finalu, protiv Ohajo Stejta... Dokazao je da je tough i za veika djela. Nema šanse da padne ispod 10. pika

Poslednji izmenio Vlado997 dana Sre 11 Jan 2017, 23:07, izmenjeno ukupno 1 puta

121Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 23:05

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

kb8 ::
kb8 ::Pa to si u pravu al majkumu šta uzet s drugim pickom kad nam Kerovi uzmu Garetta...

QB ni jedan nije vrijedan a bome nema ni neko krme za koje bi se reklo to je to...

Moraće novi GM dobro odradit domaću zadaću...
Gledao sam neki mock, u vrhu odlaze DE Barnett i Allen, S Hooker

Hooker, safety s Ohia?

Pa šta će nam on pored svih ostalih rupa koje imamo...
Adams je bolji S of Hookera. Baby Sean Taylor.

122Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Sre 11 Jan 2017, 23:06

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

ZippoZG ::
Peyton Manning ::Ko je najbolji WR po projekcijama? Ovaj M.Williams sa Clemsona?

Zato jeste jedan dečko sa Ohajo Stejta za kojeg i dalje ne znam zašto je pao do druge runde.

123Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Čet 12 Jan 2017, 18:18

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Vlado997 ::
kb8 ::
kb8 ::Pa to si u pravu al majkumu šta uzet s drugim pickom kad nam Kerovi uzmu Garetta...

QB ni jedan nije vrijedan a bome nema ni neko krme za koje bi se reklo to je to...

Moraće novi GM dobro odradit domaću zadaću...
Gledao sam neki mock, u vrhu odlaze DE Barnett i Allen, S Hooker

Hooker, safety s Ohia?

Pa šta će nam on pored svih ostalih rupa koje imamo...
Adams je bolji S of Hookera. Baby Sean Taylor.

ma Pepers sejfti Micigena je majka mara za sve sejftije.

124Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Čet 12 Jan 2017, 18:20

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Wild Raven ::
dr.dule ::vecina skauta smatra da je decko nivo druge runde. nema qb ove godine vrednog prve runde.

Ja ti verujem da je tako, ali isto tako i ja i ti znamo da će bar tri da odu u prvoj rundi jer je previše očajnih timova za QB poziciju.
Ovo. Brownsi su očajni za dobrim QB-om a i nisu jedini. Čovjek se dva puta dokazao protiv Bame u finalu, protiv Ohajo Stejta... Dokazao je da je tough i za veika djela. Nema šanse da padne ispod 10. pika

pre njega bi mogao Pat Mahomes

125Draft 2017 - Page 5 Empty Re: Draft 2017 Čet 12 Jan 2017, 18:28

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ZippoZG ::

Zato jeste jedan dečko sa Ohajo Stejta za kojeg i dalje ne znam zašto je pao  do druge runde.

meni Malachi Dupre sa LSU je vrh WR . za malo novca dobar wr

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 23]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu