Kakav stop na cetvrtom daunu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::A šta sam to pogrešno napisao majke ti?Raising Arizona ::Vlado997 ::Vidim dobro ti ide...Peyton Manning ::34-28 za Sea na kraju bold prediction
Covek te je vise puta zamolio da ne odgovaras na njegove postove
Probaj to da ispostujes ako mozes da se iskontrolises da ne bismo imali opet svadjanje i napusavanje po forumu
Poslednji izmenio Vlado997 dana Ned 17 Jan 2016, 20:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Raising Arizona ::Koliko bih ja voleo SB XLIII rematch
i onda izvrsi harakiriJacob ::Ako Panteri prokockaju ovakvu prednost vlasnik treba da strelja ceo tim
a gde je drugi mecDanijel Lg ::Ubisno 870 postova a još nije half
dr.dule ::Raising Arizona ::Koliko bih ja voleo SB XLIII rematch
Ima na maddenu.
NFL je to,nista nije nemoguce...valjda smo to naucili za sve ove godineBizon ::Kaze Bafalo se '93 vratio iz minusa od 32 poena i pobedio. Ehh...
Peyton Manning ::druga ce sigurno biti zanimljiva, nema sanse da budu dva odvaljivanja
Druga ce biti mucenje,Zule prenosi StilerseOl' Dirty Bastard ::Peyton Manning ::druga ce sigurno biti zanimljiva, nema sanse da budu dva odvaljivanja
A ta druga je trebala da bude razbijanje
Peyton Manning ::NFL je to,nista nije nemoguce...valjda smo to naucili za sve ove godineBizon ::Kaze Bafalo se '93 vratio iz minusa od 32 poena i pobedio. Ehh...
Peyton Manning ::NFL je to,nista nije nemoguce...valjda smo to naucili za sve ove godineBizon ::Kaze Bafalo se '93 vratio iz minusa od 32 poena i pobedio. Ehh...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu