Ovaj Blitzburg simpaticna ekipa
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mislim da agencije za statistička istraživanja i dr. sranja, tretiraju forume i sl. kao vrh ledenog brega pa tako i obračunavaju i prave projekciju.dr.dule ::Mirkony ::Upravo slušam i ne mogu da verujem. Ali dobro, očigledno bojkotuju ovaj forum.Jacob ::Hahaha kazu ovi nasi pametnjakovici "GB ima najvise navijaca u Srbiji, Arizona nrma bas mnogo".
mislim da je to tacan info. Gb je sekta kod nas a arizona je do skoro imala tri navijaca za koje znam. Sad ih ima pet.
dr.dule ::Mirkony ::Upravo slušam i ne mogu da verujem. Ali dobro, očigledno bojkotuju ovaj forum.Jacob ::Hahaha kazu ovi nasi pametnjakovici "GB ima najvise navijaca u Srbiji, Arizona nrma bas mnogo".
mislim da je to tacan info. Gb je sekta kod nas a arizona je do skoro imala tri navijaca za koje znam. Sad ih ima pet.
Mirkony ::Mislim da agencije za statistička istraživanja i dr. sranja, tretiraju forume i sl. kao vrh ledenog brega pa tako i obračunavaju i prave projekciju.dr.dule ::Mirkony ::Upravo slušam i ne mogu da verujem. Ali dobro, očigledno bojkotuju ovaj forum.Jacob ::Hahaha kazu ovi nasi pametnjakovici "GB ima najvise navijaca u Srbiji, Arizona nrma bas mnogo".
Jeste,slazem se! Ali mi smo malo iščašen narod!penban ::dr.dule ::Mirkony ::Upravo slušam i ne mogu da verujem. Ali dobro, očigledno bojkotuju ovaj forum.Jacob ::Hahaha kazu ovi nasi pametnjakovici "GB ima najvise navijaca u Srbiji, Arizona nrma bas mnogo".
U Srbiji ima najvise antipatsa
Strah me kako ce uticati na NFL ova silna dominacija ligom... ljudi ce prestati kod nas da prate... ili ce pratiti samo da bi nas mrzeli
Peyton Manning ::il Peyton promasi ili oni ispuste...
Jacob ::Kako ovo nije fumble?
da,vrlo jasno da je incompletepenban ::Jacob ::Kako ovo nije fumble?
Nije imao potpunu kontrolu
Nije imao dovoljno dug posed da postane trkač
Peyton Manning ::ubi Bryant coveka na sideline
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu