Izdrzacu taman ovaj prvi mec, drugi cu pre prakse da pogledam u skracenom snimku iako sam siguran da brdjani to dobijaju.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Isto kao zakucati i položiti. Položiti je racionalnije, ali se zakucavanjem diže moral.Zona do trona ::Ma ljudi,sto ne bi covek presekao loptu? To znaci puno za manje poznatog DB sto se samopouzdanja tice za sledece utakmice,a utakmica je svakako gotova i pozicija na fieldu je ovde irelevantna.
Otkud se ti odjednom pojavi? Ja mislio pojela te Norveška.zokiruma ::E moji vrapci.
Euforija. Kao i za ono da je najbolji QB u istoriji. Ljudi, budimo realni, Zeka se mučio tokom čitave sezone bez Nelsona.Steelers ::Parangal ::Mogu samo rec da je Rogers najbolji QB trenutno bez premca
Nema ništa od toga. Testiraće Normana na početku, ako ne bude išlo, prebaciće Baldwina na drugu stranu terena.Peyton Manning ::kazu tri glavna match upa veceras Norman vs Baldwin, Olsen vs Chancellor i Pitt d-line vs Den o-line
a Pitt se nikako ne sme otpisivati veceras
Vlado997 ::Isto kao zakucati i položiti. Položiti je racionalnije, ali se zakucavanjem diže moral.Zona do trona ::Ma ljudi,sto ne bi covek presekao loptu? To znaci puno za manje poznatog DB sto se samopouzdanja tice za sledece utakmice,a utakmica je svakako gotova i pozicija na fieldu je ovde irelevantna.
Ol' Dirty Bastard ::Fitzgerald je Ronaldinjo NFL-a, ne znam nikoga da ga mrzi, svi ga gotive Kad sam pocinjao ozbiljnije da pratim on i Chris Johnson su mi bili omijleni WR i RB, sad u istom timu imaju sanse za titulu. Svim srcem uz Arizonu
+1Raising Arizona ::Ajmo Karolina
Djeluje tako, ali samo jedan potez može totalno da promjeni momentum utakmice.Raising Arizona ::Vlado997 ::Isto kao zakucati i položiti. Položiti je racionalnije, ali se zakucavanjem diže moral.Zona do trona ::Ma ljudi,sto ne bi covek presekao loptu? To znaci puno za manje poznatog DB sto se samopouzdanja tice za sledece utakmice,a utakmica je svakako gotova i pozicija na fieldu je ovde irelevantna.
Kakvo ti je to poredjenje
Juce je covek svojim INT vratio tim 40 jardi unazad
A ti pricas o polaganju i zakucavanju gde u svakom slucaju dobije 2 poena
nista manji hype nije oko NewtonaSpartacus ::Navijam za Karolinu cisto malo da se smanji hajp oko Vilsona.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu