sapelete ga njegov OL
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::smesan drive
jestepenban ::Peyton Manning ::smesan drive
nije
baš je naša odbrana dobro odigrala
nadali se nece amendola vratiti ovoliko, a suplja odbrana ce uraditi nestoZona do trona ::Sto Chiefsi nisu isli na 4 th down,znam da je bio 4 th and 13,ali vracati loptu Bradyju na - 11 na 12 minuta do kraja mi je bezveze.
jel sam rekao odmah da je mogao biti DPI?penban ::A ovo nije bio prekršaj DB KC-a?
Da je obrnuto sada bi 85% foruma jebalo sve sudiji
Peyton Manning ::mogaoje ovo biti DPI
Peyton Manning ::jel sam rekao odmah da je mogao biti DPI?penban ::A ovo nije bio prekršaj DB KC-a?
apsolutnoZona do trona ::Mali Peters ce biti super igrac,ne samo da nije naseo na pump fake,vec je pokazao i odlican footwork i sto kazu Ameri pokretljiv mu je bio kuk,odlicno se vratio u play da pokrije hvataca.
penban ::A ovo nije bio prekršaj DB KC-a?
fransiza vam se zasniva na tuck rule, ne kukaj za jedan DPIpenban ::Peyton Manning ::jel sam rekao odmah da je mogao biti DPI?penban ::A ovo nije bio prekršaj DB KC-a?
ispravio sam te
Peyton Manning ::fali mi jos jedan FG da prodju oba para
Peyton Manning ::fransiza vam se zasniva na tuck rule, ne kukaj za jedan DPIpenban ::Peyton Manning ::jel sam rekao odmah da je mogao biti DPI?penban ::A ovo nije bio prekršaj DB KC-a?
ispravio sam te
Bizon ::penban ::A ovo nije bio prekršaj DB KC-a?
Pa 85% foruma patriote
verujem tiZona do trona ::Peyton Manning ::fali mi jos jedan FG da prodju oba para
Mraicu,trci u kladzu,veceras igramo sa Portlandom,Lillard ili Mekalum ce nam ubaciti 50 poena,pazi sta ti kazem.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu