Al da u playofu sam za njih ...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::Postoji šansa ako GB dobije danas da se oni i Sijetl sastanu u NFC Championship. Znate šta to znači...
Ili možda naplata duga. Sve je moguće.Parangal ::Vlado997 ::Postoji šansa ako GB dobije danas da se oni i Sijetl sastanu u NFC Championship. Znate šta to znači...
Da Seahawksi igraju u superbowlu ?
ozb sam mislio da je gotovo, jer sam se preracunao, pa mislio da ce Min moci do kraja da spali sat, al reko sto da ne probamSirko ::Peyton Manning ::nista u NFL nije sigurno
jos kad ja izbaksuziram
to sam skontao da zelis izbaksuzirati onim gotovo je...
Poslednji izmenio Peyton Manning dana Ned 10 Jan 2016, 22:28, izmenjeno ukupno 1 puta
Vlado997 ::http://bleacherreport.com/articles/2606631-frigid-weather-at-seahawks-vikings-game-turns-beer-into-slushie
ajde nemoj da ih baksuziras pa da pobedeParangal ::JUNACI : Hoyer , Pacman , Walsh ... Dame i gospodo čekamo još junaka iz glavnog grada
Sirko ::ajde nemoj da ih baksuziras pa da pobedeParangal ::JUNACI : Hoyer , Pacman , Walsh ... Dame i gospodo čekamo još junaka iz glavnog grada
Sirko ::Vidim Miksa vec ubelezio prolaz Arizone, ma ko god sad prosao...
Peyton Manning ::e a sad sa old school tekme sa minimalno poena idemo na revolverasi obracun
bar su takva ocekivanja
Raising Arizona ::Sirko ::Vidim Miksa vec ubelezio prolaz Arizone, ma ko god sad prosao...
Popizdeo sam
Sad bih voleo da se sastanemo sa Sijetlom da im vratimo ovaj nezasluzeni prolaz
meni neParangal ::Jel vam šteka malo game pass ?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu