bez Big Bena, PIT tesko da ista moze u planinama..
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ne bih se slozio... Mislim da je pored Hou i Min, Kansas daleko najgora ekipe u PO. Ne toliko odbrana(koja je sve povredjenija) koliko napad nije za PO. Ja cekam Dzej Katler bolest u Kanzasu vec duze vreme jer se od "Srbina" tako nesto ocekuje. I evo spojlera. Alex Smith 2int i fumble.Mirkony ::Mislim da su u Denveru navise zadovoljni ovakvim razvojem.
hahaha to brateSirko ::bravo PIT! ko ih jebe...
Ben mu rekao da je vreme da se odigra najbolje, on poslusaoSpartacus ::
IPA ::Prosto sam zapanjen da se desilo ovakvo hvatanje a da to nije protiv Partsa u SB.
Mean_Machine ::Meni ovo više liči na nekompletan pass, kakva je to kontrola uz pomoć butine?
gde pise da ne sme?Mean_Machine ::Meni ovo više liči na nekompletan pass, kakva je to kontrola uz pomoć butine?
kaze ona takav sam odgovor i ocekivalaParangal ::Ludilo od utakmice 3 negledljive četvrtine al zato je ova zadnja bila nevjerovatna...Navijao sam za CIN ali stvarno su pretjerali sa prljavom igrom tako da mi nije žao što se PIT provuko samo se nadam da ce big ben bit dobar , voditeljka ga pita kako rame a on u svom stilu : " We won the game , its good " svaka mu cast nek se vrati protiv Denvera
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu