NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Wild Card Weekend

+23
penban
dr.dule
Miki HOF
Raising Arizona
Mos Def
Zona do trona
Cenci D
Danijel Lg
Luke Komarowsky
Bizon
Mirkony
Mondragon
Vlado997
Sirko
Zver
Minitron
Mean_Machine
kb8
Parangal
Niger iz huda
Peyton Manning
Pit Bull
Steelers
27 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 17 od 38]

401Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 06:05

Sirko

Sirko
VIP
VIP

bez Big Bena, PIT tesko da ista moze u planinama..

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

402Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 06:07

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Mirkony ::Mislim da su u Denveru navise zadovoljni ovakvim razvojem.
Ne bih se slozio... Mislim da je pored Hou i Min, Kansas daleko najgora ekipe u PO. Ne toliko odbrana(koja je sve povredjenija) koliko napad nije za PO. Ja cekam Dzej Katler bolest u Kanzasu vec duze vreme jer se od "Srbina" tako nesto ocekuje. I evo spojlera. Alex Smith 2int i fumble.

403Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 06:09

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Kakav mec.. sad ce zvucati kao fraza ali definitivno nije za one sa slabim srcem Very Happy
teska, veoma teska ali zasluzena pobeda i na kraju idemo dalje, sto je najvaznije

odbrana je opet bila kicma tima, kao u nekim proslim vremenima, skoro perfektno su odigrali mec. dvojici raning bekova takodje svaka cast, Chrisu Boswellu, a posebno Big Benu, mislim kakva ljudina Cool vratio se i dobio mec

sad cu malo o protivnicima. znam da je ovo divizijski derbi, da su mecevi izmedju ova dva tima u poslednje vreme teski, na kraju takva je i priroda sporta. ali ovako prljavo da se igra, bezobrazno, odvratno. ne kazem da smo ni mi cvecke, ima na obe strane skotova normalno i necu sad da racunam ko ih ima vise.. ali toliko podmuklosti, sljama se sakupilo u Sinsinatiju. nikad necu slaviti sto je neko povredjen, a i njih se danas dosta povredilo i zato mi nikad nece biti jasno zasto takvo ponasanje. takva se atmosfera stvorila u gradu par dana prvo sa onim pljuvanjem Bena preko njihovih medija, citavog grada da se to na kraju sve kanalizovalo na igrace koji su takvi po prirodi. da ih ne pominjem sad sve. Vontaze Burfict... kakva moras da budes konjina da se onako ponasas..a dosta ih je prodefilovalo ligom... zbog svega ukupnog oni na kraju nisu ni zasluzili da prodju i nisu ni prosli,upravo zahvaljujuci sopstvenoj gluposti, sad nek se opet muce godinu dana da bi ispali u januaru

jos jednom Svaka cast Big Benu

nisam zeleo da se ovo pretvori u roman, oprostite mi Very Happy

Sirko ::bravo PIT! ko ih jebe...
hahaha to brate Cool

Wild Card Weekend - Page 17 Potpis

404Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 09:15

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Hou-Kc sam pratio preko theScore,klasicno razvaljivanje
a sad odgledah Pitt-Cin
sta uradise Jones i Burfict na kraju,neverovatno...prodase sezonu...mada ono na AB je bio cist faul, bice ogromna kazna sigurno, al onaj drugi penalty od 15y bas i nisam video...mada sam gledao jutros sa poprilicno promila u sebi, pa...

http://nfl.com/

405Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 09:35

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Prvo ti otvori vrata i oteraj promile...

406Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 10:10

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Kakvi Bengalsi, ono u zadnjih minut i po su bili Magarci iz Ohaja. Definitivno najužasnija stvar jeste onaj start na Antonia, ali Džeremi Hill je zajebao neviđeno, nije ni morao da uzme neku jardažu već samo da zadrži loptu YOU HAD ONE JOB, ONE JOB ONLY...

407Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 10:48

penban

penban
Moderator
Moderator

Kako mi se na sviđa što idemo na KC...

Svaka čast za PIT... sad ću na miru da pogledam tu tekmu Very Happy

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

408Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 10:53

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Najludja tekma ikada
Morate pogledati

Inace, i Sasa Matic je video da Silovatelj ne moze da baci posten pas u zadnjem drajvu a Sinsinati umesto da rushuje oni se povukli i pustaju im malo po malo da uzimaju teren, ko veli isteci ce vreme

uzas

photo AZcardsscript.gif

409Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 11:02

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Nije ni čudo što je trener popio instant otkaz.

410Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 11:21

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Svaka cast Svaka cast Svaka cast

411Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 11:34

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Spartacus ::

Svaka cast Svaka cast Svaka cast
Ben mu rekao da je vreme da se odigra najbolje, on poslusao

412Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 12:01

Zver

Zver
VIP
VIP

Prosto sam zapanjen da se desilo ovakvo hvatanje a da to nije protiv Partsa u SB.

...Sa Vajominškog Univerziteta

413Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 12:35

penban

penban
Moderator
Moderator

IPA ::Prosto sam zapanjen da se desilo ovakvo hvatanje a da to nije protiv Partsa u SB.

Ha-ha-ha! Very Happy

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

414Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 12:49

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Meni ovo više liči na nekompletan pass, kakva je to kontrola uz pomoć butine?

415Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 12:51

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Mean_Machine ::Meni ovo više liči na nekompletan pass, kakva je to kontrola uz pomoć butine?

pa mozes s bilo cim imati kontrolu, samo da se lopta ne mrda...

416Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 12:59

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Mean_Machine ::Meni ovo više liči na nekompletan pass, kakva je to kontrola uz pomoć butine?
gde pise da ne sme?
I Tyree je uhvatio uz pomoc kacige
a i Barnidge je uhvatio ove godine slicno

417Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:00

Parangal

Parangal
NFL Player
NFL Player

Ludilo od utakmice 3 negledljive četvrtine al zato je ova zadnja bila nevjerovatna...Navijao sam za CIN ali stvarno su pretjerali sa prljavom igrom tako da mi nije žao što se PIT provuko samo se nadam da ce big ben bit dobar , voditeljka ga pita kako rame a on u svom stilu : " We won the game , its good " svaka mu cast nek se vrati protiv Denvera Very Happy

418Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:01

Srbistuta

Srbistuta
MVP
MVP

Niko ne zeli da igra sa Chiefisma trenutno, narocito ne Patsi koji su u kurci poslenjih nedelja.

Jbt, koliko raspalih QBovau PO ove sezone!

419Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:02

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Divljacki start na Antonia.. bacanje flase piva na rotlisbergera koji lezi..

Sta reci

Wild Card Weekend - Page 17 Potpis

420Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:02

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Parangal ::Ludilo od utakmice 3 negledljive četvrtine al zato je ova zadnja bila nevjerovatna...Navijao sam za CIN ali stvarno su pretjerali sa prljavom igrom tako da mi nije žao što se PIT provuko samo se nadam da ce big ben bit dobar , voditeljka ga pita kako rame a on u svom stilu : " We won the game , its good " svaka mu cast nek se vrati protiv Denvera Very Happy
kaze ona takav sam odgovor i ocekivala Very Happy

421Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:06

Parangal

Parangal
NFL Player
NFL Player

Ali ovi majmuni , usijane glave kako to komentirat ... CIN je ukleta ekipa , pa nije trener kriv za ništa što se dešavalo zadnji minut ...

422Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:08

Sirko

Sirko
VIP
VIP

pa recimo da li bi Bila Beličika igrač onako udario Browna...?

423Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:09

Parangal

Parangal
NFL Player
NFL Player

424Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:10

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

posle je okacio jos jedan video, kao smirio sam se Very Happy

425Wild Card Weekend - Page 17 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 10 Jan 2016, 13:10

Parangal

Parangal
NFL Player
NFL Player

Ali ipak su suci malo sjebali utakmicu , jer i Steelersi su dosta prljavi bili u nekim situacijama a nisu dobili kazne .

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 17 od 38]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu