ajmo udrimo
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 13 ... 25
au kakvo klanje ce biti...potencijalni SB..black & silver :: vs jedva čekam.Al će biti krljana na sve strane
Čudi me da ESPN ne prenosi ovaj meč pošto nema šanse da promašimo duele iz ove divizijepenban ::Ima i divizijski @ sto se moze pokazati kao odlucujuci mec ako kiksaju ove nedelje
I TNF definitivnopenban ::Znaci nema dosadne utakmice ove nedelje
Osim naravno MNF
penban :: @ moze da pokaze dosta o tome ko ce se ukljuciti u trku za plejof
@ prekretnica u NFC South
@ da li je kraj seriji losih partuja Ilije i napada Divova
Mimo onih koje prenose na ESPN Americi ovo su dueli koji me zanimaju
T-Wolf ::penban :: @ moze da pokaze dosta o tome ko ce se ukljuciti u trku za plejof
Pisi Detroit. Ja sam digao ruke od ove sezone i na dalje ne ocekujem nista spektakularno od mog tima. Jedino cemu se nadam je da cemo do kraja sezone saznati imamo li pravog i sposobnog QB ili ne. PO me vise ne zanima, jer realno gledano tesko da mozemo da udjemo u isti...
klodovik ::T-Wolf ::penban :: @ moze da pokaze dosta o tome ko ce se ukljuciti u trku za plejof
Pisi Detroit. Ja sam digao ruke od ove sezone i na dalje ne ocekujem nista spektakularno od mog tima. Jedino cemu se nadam je da cemo do kraja sezone saznati imamo li pravog i sposobnog QB ili ne. PO me vise ne zanima, jer realno gledano tesko da mozemo da udjemo u isti...
Nemoj da si na kraj srca...bićete i vi jednom u PO...jednom samo malo kasnije...!
markosto ::Dajte lepo spisak svih utakmica da bude preglednije.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu