Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Vlado997 ::Hm... Falconsi nepobjedivi sa skorom 5-0 protiv loših 1-4 Saintsa. Nema boljeg vremena da raščerupamo dirty birds u Domu.
Jest se pogubio al' šta sad... Život ide dalje. Bro igra savim dobro. Još ako Lewis bude na 100% ma nema šanse da nas Džulio Džons razbije.Srbistuta ::Vlado997 ::Hm... Falconsi nepobjedivi sa skorom 5-0 protiv loših 1-4 Saintsa. Nema boljeg vremena da raščerupamo dirty birds u Domu.
Ima timova po meni koji moraju izgubiti prije Bengalsa.Steelers ::ovi Benglasi moraju kad tad izgubiti, sad se bira Buffalo u pick'em pa neka ide sve
ziva istina...jedino sto me plasi je sto je ovo shannyev napad, gde ostali WRovi imaju znatno manju ulogu od true no. 1 WRa, sto je jelte Hulio.IPA ::Pa i neće vas on razbiti, pošto kontam da je idealna prilika da ga odmore i puste ga da zaleči hami.
Srbistuta ::Vlado997 ::Hm... Falconsi nepobjedivi sa skorom 5-0 protiv loših 1-4 Saintsa. Nema boljeg vremena da raščerupamo dirty birds u Domu.
Peyton Manning ::vidim Freeney potpisao za Cardse
nece tu biti derbija, legenda kakva je Brus Arijans nece ispustiti nedostatak Bena.. mi smo trebali Baltimor da dobijemo to je vec greskaPit Bull :: bi trebao biti derbi prvog termina u nedelju, Pitsburg vratio u SD izgubljeno protiv Baltimorea, Arizona jednostavno mora da pobedjuje, tako da nas ocekuje dobar duel.
Raising Arizona ::Prica se da Silovatelj gura strucni stab da ga puste da igra ali malo je verovatno da ce mu dozvoliti
Raising Arizona ::Prica se da Silovatelj gura strucni stab da ga puste da igra ali malo je verovatno da ce mu dozvoliti
mogu ceo dan da gledamkb8 ::A viđe onog napušenog iz Saintsa di fata leptire...
Ajmmeeeeeeeeeee...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu