I dalje ne verujem sta je Minesota dozvolila na zadnjem pleju
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Koliko znam, bio je ogromna college zvezda, a to je kod njih jako bitno, pa je taj hype ostaoЧизхед ::Jel moze neko da mi kaze zasto se Manzielu poklanja toliko medijske paznje??? Jel on ispada najveci talenat trenutno ili sta??
aaa hvala... Mozda i bude nesto veliko od njega, ae da vidimo...Peyton Manning ::Koliko znam, bio je ogromna college zvezda, a to je kod njih jako bitno, pa je taj hype ostaoЧизхед ::Jel moze neko da mi kaze zasto se Manzielu poklanja toliko medijske paznje??? Jel on ispada najveci talenat trenutno ili sta??
Pit Bull ::Nece ni ni ni igrati SuperBowl...
On je osvojio Heisman kao underclassman. To se kod njih baš vrednuje. Pogotovo kao sophmore. I neće ti biti ništa veliko od njega. Možda ode kod JJ-a nakon ove sezone.Чизхед ::aaa hvala... Mozda i bude nesto veliko od njega, ae da vidimo...Peyton Manning ::Koliko znam, bio je ogromna college zvezda, a to je kod njih jako bitno, pa je taj hype ostaoЧизхед ::Jel moze neko da mi kaze zasto se Manzielu poklanja toliko medijske paznje??? Jel on ispada najveci talenat trenutno ili sta??
Trenutno mi Diggs i Winston izgledaju najbolje. Mada ima ih jos za buducnost.
nije bas tako, nego je Chipara debil od coveka al dobro...dr.dule ::matori Dzeri dobro procenio lika
da,slazem seSrbistuta ::nije bas tako, nego je Chipara debil od coveka al dobro...dr.dule ::matori Dzeri dobro procenio lika
Lomljiv u struku ::neko HD stirm za Sinsi - Pitz?
Stilers? bilo ko?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu