Gledah nocas onu tugu
Bogami da niste usrali onaj punt drugacije bi se zavrsilo
Bogami da niste usrali onaj punt drugacije bi se zavrsilo
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Ditka predvideo da ćemo usrati motku i to žešće!Ol' Dirty Bastard ::
Vlado997 ::Odell će da rastavi Ostrvo na x, y i ostale proste faktore.penban ::Zona do trona ::Flowers ubedljivo.
Covek se gubi na svaki moguci nacin.
Mislio sam da si napisao najbolji
Kunjam malo dok cekam nas da pocnemo
Taliban i Ostrvo mozda dva najbolja CB u ligi... PP je isto u prici, ali ova dvojica su bas puno pokazala ove sezone
Vidjećeš. Kad se sjetim šta je prošle sezone uradio Shermanu...penban ::Vlado997 ::Odell će da rastavi Ostrvo na x, y i ostale proste faktore.penban ::Zona do trona ::Flowers ubedljivo.
Taliban i Ostrvo mozda dva najbolja CB u ligi... PP je isto u prici, ali ova dvojica su bas puno pokazala ove sezone
Vlado, cime se drogiras?
Bježi u tri... Popljuvao sam ekran kad sam vidio reakciju Kris Kartera.Ol' Dirty Bastard ::
Vlado997 ::Vidjećeš. Kad se sjetim šta je prošle sezone uradio Shermanu...penban ::Vlado997 ::Odell će da rastavi Ostrvo na x, y i ostale proste faktore.penban ::Zona do trona ::Flowers ubedljivo.
Vlado, cime se drogiras?
Jeste bolje igrao u ovih 6 kola, ali za klasu bolji...penban ::Vlado997 ::Vidjećeš. Kad se sjetim šta je prošle sezone uradio Shermanu...penban ::Vlado997 ::Odell će da rastavi Ostrvo na x, y i ostale proste faktore.penban ::Zona do trona ::Flowers ubedljivo.
Vlado, cime se drogiras?
Ostrvo je za klasu bolji CB od Sermana
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu