Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Pit Bull ::Svakako, ali kad sam vec uzeo GP, iskoristicu ga kad se vratim s predavanja pa polako pogledati
Samo je mana GP sto nema samo pregled sa akcijama... CONDENSED
To ti je bila pametna odluka, jer posle je krenuo tako ruzan i tuzan fudbal, ruzan kao vladajuca partija u nasem srbistanu!penban ::Sinoc sam se iskljucio posto je OBJ uhvatio TD, a vidim kod vas posle toga potop.
Odbrane su dominirale, ali to da vi niste postigli poen iz četiri izgubljene lopte protivnika... strasno
Odgovarajući topic za tu rečenicuPit Bull ::Rasel Vilson je najbolji clutch igrac u ligi, znaci svaka nemoguca situacija on se izvuce, preko 70% uspesnosti u takvim situacijama, nerealno, ono kad se cini da nema izlaza a znas u dubini duse da ce se izvuci.
Odell će da rastavi Ostrvo na x, y i ostale proste faktore.penban ::Zona do trona ::Flowers ubedljivo.
Covek se gubi na svaki moguci nacin.
Mislio sam da si napisao najbolji
Kunjam malo dok cekam nas da pocnemo
Taliban i Ostrvo mozda dva najbolja CB u ligi... PP je isto u prici, ali ova dvojica su bas puno pokazala ove sezone
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu