Gde ja da idem na kombajn...neće skupa piva sama da se plaćaju.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::
U mad bro?IPA ::cinizam nije na mestu....ovce ne obolevaju od trihinele. Eventualno da se proveri da li je janje metiljavo.
S druge strane preko devedeset posto trihineloze kod ljudi, dobije se preko ulovljene divlje svinje. Ja još u najboljoj nameri dam savet i ispadam rogat. Što se mene tiče pojedite deset veprova, meni ni u džep ni iz džepa. As simple as that....
kb8 ::Ma kakva qrčeva trihinela, pa nećemo kobaje i šunke pravit od toga...
Ličinke trihinele uništavaju se pečenjem, odnosno kuhanjem na temperaturama iznad 80 °C, što znači da meso treba biti dobro pečeno ili kuhano u svim svojim dijelovima.
Na miljon stupnjeva nekoliko sati i ak to preživi, onda je Koperfild a ne trihinela i ko nas jebe...
Vlado997 ::U mad bro?IPA ::cinizam nije na mestu....ovce ne obolevaju od trihinele. Eventualno da se proveri da li je janje metiljavo.
S druge strane preko devedeset posto trihineloze kod ljudi, dobije se preko ulovljene divlje svinje. Ja još u najboljoj nameri dam savet i ispadam rogat. Što se mene tiče pojedite deset veprova, meni ni u džep ni iz džepa. As simple as that....
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu