Ja čekam pobjednika da stavim pare...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
tri puta čitam Spartakov postMiki HOF ::sad je sve jasnije
Spartacus ::penban ::Sirko ::Hvala.
Skontao sam. Osvajaju Barsa, Real ili Bajern ili neko iznenadjenje je moguce zato što je LS nepredvidivija...
Zoki kako ti nije jasno?! Lepo čovek kaže da osvaja neki od ovih 16 timova koji igraju u 1/8 finala... sve je jasno kao dan
Zao mi je sto tvoj mozak ne moze da obavlja slozenije operacije.
Kao kolega admin potpisujem sve napisanoDanijel Lg ::Vidim da se traži mišljenje admina
Ovako, svi su na forumu dobrovoljno, pa isto tako mogu da odu i da se vrate ili sta već.
Što se tiče stanja na forumu, ono odražava trenutno raspoloženje aktivnih članova pa su poredjenja po vremenskim periodima suvisna, kome je bilo bolje ranije nek se vrati u prošlost.
Ja poštujem sve članove pa neka oni poštuju i druge
Sloboda mišljenja je OK, ali onda moramo biti spremni i na slobodu kritike
Spartacus ::Rece covek koji je nedavno rekao da je ovaj forum gubljenje vremena i na taj nacin je nekim clanovima foruma pljunuo u facu(a i forum je generalno bio u dosta boljem stanju tada nego danas), posle se aktivirao i pljunuo sebi u facu.
Ja se uopste ne nalazim uvredjenim, ali da sam na mestu bilo kog admina nikad ne bih presao preko toga.Takve stvari se jednostavno nikada ne izgovaraju, cuj likovima sa kojima se zajebavas nekoliko godina kazes da je forum nakon svega toga gubljenje vremena. Svaka izgovorena rec ti se obila o glavu kao bumerang.
Miki HOF ::Virtuelno sam uvredjen samo da se zna...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu