@dr.dule
Napisao sam u #266 koji su timovi osteceni.
Napisao sam u #266 koji su timovi osteceni.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Srbistuta ::ja i po juveu
Ti i ja uvijek kontra.Srbistuta ::ja i po juveu
+1Spartacus ::Uskoro ce da budu i za to oslobodjeni krivice.
Ako su oni jedini koji namestaju u Italiji, a Milan i Inter cisti u celoj situaciji roknucu se odmah.Skroz nerealno da oni najvise najebu, a da milanski duo prodje nekaznjeno i od toga najvise profitira Inter koji je nakon toga uspostavio dominaciju.Milanu prvo oduzeta LS, pa vracena pod sumnjivim okolnostima(igrali kvalifikacije) da bi te sezone oni osvojili.
Spartacus ::Uskoro ce da budu i za to oslobodjeni krivice.
Ako su oni jedini koji namestaju u Italiji, a Milan i Inter cisti u celoj situaciji roknucu se odmah.Skroz nerealno da oni najvise najebu, a da milanski duo prodje nekaznjeno i od toga najvise profitira Inter koji je nakon toga uspostavio dominaciju.Milanu prvo oduzeta LS, pa vracena pod sumnjivim okolnostima(igrali kvalifikacije) da bi te sezone oni osvojili.
Spartacus ::Ako Barsa osvoji Usonju u skorijem periodu(a Real ne) sto se mene tice postace najveci klub u Evropi.Realov titule u periodu kada se fudbal malo igrao po Evropi(dosta slabija konkurencija pre svega) ne mogu uopste da budu sada toliko relevantne kada ih poredimo u ovom slucaju sa Barsom.
Spartacus ::Da nije bilo crvenog jos jednom bi se pokazalo da su luzerska ekipa.
Macvan bio u lozi, verovatno su fudbaleri odigrali za njegove neisplacene plate a gde ce kusur da ode ne znam.
penban ::Spartacus ::Da nije bilo crvenog jos jednom bi se pokazalo da su luzerska ekipa.
Macvan bio u lozi, verovatno su fudbaleri odigrali za njegove neisplacene plate a gde ce kusur da ode ne znam.
Ne bih se slozio sa ovim. Momci su dali maksimum. Crveni karton skroz na mestu i to je sastavni deo igre, a sad pricati sta bi bilo kad bi bilo mislim da nema smisla.
Mali Zivkovic je demonstrirao klasu. Koji je ono biser mi toga nismo svesni.
Spartacus ::penban ::Spartacus ::Da nije bilo crvenog jos jednom bi se pokazalo da su luzerska ekipa.
Ne bih se slozio sa ovim. Momci su dali maksimum. Crveni karton skroz na mestu i to je sastavni deo igre, a sad pricati sta bi bilo kad bi bilo mislim da nema smisla.
Mali Zivkovic je demonstrirao klasu. Koji je ono biser mi toga nismo svesni.
Cinjenica je da je crveni karton dosta olaksao posao i da se osetio taj igrac manje na terenu.Jos jednom bi bilo kao u prethodnih par godina, tako blizu a tako daleko.Ponovio bi se Genk, APOEL, oni drugi Kiprani i Ludogorec.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu