Prizeljkivao sam Dinamo da ih direktno izbacimo al dobro. Nezgodan je ovaj Bata ali prolazimo.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::Podsećamo vas da utakmicu prvog kola plej-ofa za Ligu šampiona, BATE - Partizan, u utorak 18. avgust, možete da gledate samo kod nas. TV Arena Sport, sa šestogodišnjim iskustvom u emitovanju UEFA takmičenja, sa nestrpljenjem očekuje početak sezone i svim televizijskim emiterima Lige šampiona i Lige Evrope u regionu, želi puno sreće.
http://www.tvarenasport.com/vesti/243416...e-sampiona
leb ti jbm sto mi zao sto nemam arenasport. salu na stranu. i mi koji smo akcionari telekoma a korisnici sbb kablovskog operatera moramo postaviti pitanje nadleznima zasto dobar deo mojih komsija nece moci gledati ovaj mec.
poprilicno tih uvecanih kvota u Mozzartu je doslo u poslednje vremeZona do trona ::Ala kladze navlace masu,patriotski tiket.
Nece doci, gubi neko, moguce i oba tima.
sto bi im davali?IPA ::S obzirom da su obećali da košarkaši neće dobiti ni dinara, što se mene tiče fudbalska sekcija našeg košarkaškog kluba može da pukne i pet golova razlike.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu