Iz ugla navijaca Coltsa i Patriotsa,ovo i nije los ishod ako Sherman ne bude spreman za SB,a izgleda da ce bit tako.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Desava se,sta da se radi,najzalije mi tog lika,popustio pod pritiskom,mozda bi neko drugi isto postupio...mnogo puta vidjeno u sportuCenci ::Raising Arizona ::Sta ispusti GB majko mila
Jebem ti Sijetl tu mrtvu ekipu kojoj sve uvek ide na vodenicu
Tekma dobivena i ode sveu 3 lipe,jebo majku ona te kreten glupi,ko mu dade da igra NFL!
SymphonyX ::Iz ugla navijaca Coltsa i Patriotsa,ovo i nije los ishod ako Sherman ne bude spreman za SB,a izgleda da ce bit tako.
tu smoPit Bull ::Jesmo svi na broju?
STP ::Spartacus ::Cenci ::žao mi GB koda su Patsi ispali!
+1
Znam kako se osecaju, jer sam i ja imao slicna iskustva sa ovakvim stvarima.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pricaj mi o tome ja se još sećam one budale što je pobego od lopte posle kontakta protiv NYG u finalu NFC-a.
slazem se...ako budu igrali protiv Patsa,uz njih sam svim srcem,ako budu protiv Coltsa,onda sam naravno svim srcem protiv njih,al zasluzili su LombardijaZona do trona ::SymphonyX ::Iz ugla navijaca Coltsa i Patriotsa,ovo i nije los ishod ako Sherman ne bude spreman za SB,a izgleda da ce bit tako.
Sumnjam da SEA moze da izgubi SB posle ovakvog comebacka.
Kako "vuce" lijevu ruku ne bi me zacudilo da je nesto ozbiljno sjebao,ali vidjecemo vec.Ne sumnjam da ce na sve nacine probat da izadje na mec u pustinji.Zona do trona ::
Igrace Sherman i bez ruke ako treba.
Sumnjam da SEA moze da izgubi SB posle ovakvog comebacka.
Da sumiram:Чизхед ::Meni.. Nije dobro....Ovo kad da mi se ponavlja bordo, strazbur, bajern (ko razume shvatice)... Dodje mi da zaplacem, nema spavanja, ne jede mi se, ne zivi mi se. Kakvo finale AFC, idem u kadu da pustim muziku i da spustim toster.
Zona do trona ::Ljudi,ma gde krivite TE,specijalca,ma koliko vazan,to je bio samo jedan play na utakmici.
Ko je kriv za sve ostale akcije na tekmi?
Peyton Manning ::losi pasovi Lucka na pocetku
uh sto bi to bilo lepo...al malo verovatnoSteelers ::Peyton Manning ::losi pasovi Lucka na pocetku
bice to bole ide Indi u SB
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu