NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+28
Mirkony
TMH34
Minitron
Bugi
SymphonyX
-Flawless-
Nik88
Lomljiv u struku
Zona do trona
Чизхед
Miki HOF
Bizon
Mos Def
Vlado997
Parangal
leonida
Zver
Cenci D
zvaljo
Pit Bull
Raising Arizona
Niger iz huda
Srbistuta
dr.dule
Sirko
kb8
Peyton Manning
Steelers
32 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 31 od 36]

751Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:43

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Iz ugla navijaca Coltsa i Patriotsa,ovo i nije los ishod ako Sherman ne bude spreman za SB,a izgleda da ce bit tako.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

752Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:44

Russell3

Russell3
NCAA
NCAA

Conference Championships - Page 31 Nfl_seahawks12_caroll_600x600

753Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:45

Bugi

Bugi
NFL Star
NFL Star

Cenci ::
Raising Arizona ::Sta ispusti GB majko mila
Jebem ti Sijetl tu mrtvu ekipu kojoj sve uvek ide na vodenicu

Tekma dobivena i ode sveu 3 lipe,jebo majku ona te kreten glupi,ko mu dade da igra NFL!
Desava se,sta da se radi,najzalije mi tog lika,popustio pod pritiskom,mozda bi neko drugi isto postupio...mnogo puta vidjeno u sportu

754Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:45

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Russell3 ::Conference Championships - Page 31 Nfl_seahawks12_caroll_600x600
Conference Championships - Page 31 258215_G

http://nfl.com/

755Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:45

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Počelo u Bostonu! Patriotsi sretno nam bilo!!!

RDN drž se!!!

756Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:45

STP

STP
Standardan
Standardan

I u Bostonu pada kiša.

757Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:45

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

SymphonyX ::Iz ugla navijaca Coltsa i Patriotsa,ovo i nije los ishod ako Sherman ne bude spreman za SB,a izgleda da ce bit tako.

Igrace Sherman i bez ruke ako treba.

Sumnjam da SEA moze da izgubi SB posle ovakvog comebacka.

758Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:46

Mirkony

Mirkony
Standardan
Standardan

Pit Bull ::Jesmo svi na broju?
tu smo
Cool

759Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:46

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Ja vas bar razumem Sirevi

photo AZcardsscript.gif

760Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:46

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

svi u napad ajmo ajde

Conference Championships - Page 31 Potpis

761Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:47

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Btw, jebo kafu-kolu-energetska pica, mislio sam u pola 12 da nema sile da izdrzim do NewEngland Indianapolis a sad sam ubedjen da cu pratiti i AO do 6-7 ujutro... Adrenalin je majka!

762Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:47

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Ljudi,ma gde krivite TE,specijalca,ma koliko vazan,to je bio samo jedan play na utakmici.

Ko je kriv za sve ostale akcije na tekmi?

763Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:47

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

http://gofirstrow.eu/watch/313513/1/watch-new-england-patriots-vs-indianapolis-colts.html
himna u toku

764Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:47

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Necu se kladiti na ovaj mec, navija se za Indianapolis da bi se imalo za koga navijati u SB

765Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:48

Zver

Zver
VIP
VIP

STP ::
Spartacus ::
Cenci ::žao mi GB koda su Patsi ispali!

+1

Znam kako se osecaju, jer sam i ja imao slicna iskustva sa ovakvim stvarima.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pricaj mi o tome ja se još sećam one budale što je pobego od lopte posle kontakta protiv NYG u finalu NFC-a.

Kyle Williams...najomiljeniji mi igrač SF-a svih vremena. Dva izgubljena punt returna u toj utakmici Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

766Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:48

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zona do trona ::
SymphonyX ::Iz ugla navijaca Coltsa i Patriotsa,ovo i nije los ishod ako Sherman ne bude spreman za SB,a izgleda da ce bit tako.

slazem se...ako budu igrali protiv Patsa,uz njih sam svim srcem,ako budu protiv Coltsa,onda sam naravno svim srcem protiv njih,al zasluzili su Lombardija

767Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:48

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Zona do trona ::
Igrace Sherman i bez ruke ako treba.

Kako "vuce" lijevu ruku ne bi me zacudilo da je nesto ozbiljno sjebao,ali vidjecemo vec.Ne sumnjam da ce na sve nacine probat da izadje na mec u pustinji.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

768Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:48

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Чизхед ::Meni.. Nije dobro....Ovo kad da mi se ponavlja bordo, strazbur, bajern (ko razume shvatice)... Dodje mi da zaplacem, nema spavanja, ne jede mi se, ne zivi mi se. Kakvo finale AFC, idem u kadu da pustim muziku i da spustim toster.
Da sumiram:
Sjajna, neverovatna igra u svim segmentima osim specijalaca. A poraz:
1. Fake FG
2. Drop Bostick-a zelim mu sve najgore u karijeri, da ostatak svog zivota provede u Detroitu.
3. 2 point conversion, nemam objasnjenje, a vrv nema ni nasa odbrana.
Samo ove tri stavke i tacka, nema dalje. Kakav wilson, jednoruki serman, mentalitet.... Mislim da mi se zeludac pretvara u sutlijas, laku noc, drugu tekmu gledam iz kreveta uz rapidol i suvo meso. Volim vas sve(da znate ako ne prezivim)

769Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:51

STP

STP
Standardan
Standardan

Zona do trona ::Ljudi,ma gde krivite TE,specijalca,ma koliko vazan,to je bio samo jedan play na utakmici.

Ko je kriv za sve ostale akcije na tekmi?

Tačno, prva dva FG-a su bila posle akcija koje su završile na 1yd, a kod 2pt conversion na kraju samo je trebalo malo odgurnuti receivera, da ne udje u endzonu.

770Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:51

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

GB je toliko prilika imao da pobedi,da se ne mogu sve nabrojati..i opet izgubi...N F L

771Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:51

-Flawless-

-Flawless-
Standardan
Standardan

Volio bi da Luck ode u superbowl.

772Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:53

Nik88

NFL Player
NFL Player

Heart of champion albino albino

Inace ako prodjemo, sto se nadam, lakse se matchupujemo sa SEA nego sa GB na vecini pozicija.
Plus Sherman doubt sigurno

773Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:53

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

losi pasovi Lucka na pocetku

774Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:54

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Peyton Manning ::losi pasovi Lucka na pocetku

bice to bole Smile ide Indi u SB

Conference Championships - Page 31 Potpis

775Conference Championships - Page 31 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:54

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Steelers ::
Peyton Manning ::losi pasovi Lucka na pocetku

bice to bole Smile ide Indi u SB
uh sto bi to bilo lepo...al malo verovatno

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 31 od 36]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36  Sledeći