prva slika je kako su trebale izgledati, a druga kako izgledaju. #NoFunLeague
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Robert De Niro ::a mi katastrofalno branili TE protiv DalasaZona do trona ::SEA nije bacio jedan pas na TE Wilsona koji je odlicno igrao protiv Panthersa.
Spartacus ::Ol' Dirty Bastard ::Cenci ::Ol' Dirty Bastard ::e moj Rasele bas si odabrao kad ces odigrati najgori mec
Imas vremena da se prebacis na vecinu i GB
Jok, Sijetl mi je najgotivnija ekipa od ove 4 ali ako pak GB prodje ovde onda cu za Pakerse da navijam u SB
Ko da imas nekog izbora?
Pekersi naravno ispred ekipe koja je elimisala tvoje u prosloj rundi i Baltimor Kolts.
Vlado997 ::
SymphonyX ::Stvarno ludilo od meca.Cenci ::Ovi sat vremena tekme nisam ni trepno
pa to i kažem, NO FUN LEAGUE!Cenci ::Vlado997 ::
Nisu mu dali da ih obuče,objasnio je Aikman na početku!
to je bilo pre 150godina,sada je jedan od vecih biznisa na svetu,tako da ne vidim razloga kakav je problem u patikama...Zona do trona ::I ne treba da mu daju da nosi to govno od patika.
NFL je u esenciji nastao kao surova igra radnicke klase,igra do poslednje kapi znoja i sada hoce kreten da se pojavi na terenu u pozlacenim patikama.
Ali me opet nervira što im određuju koje boje smiju nositi.Zona do trona ::I ne treba da mu daju da nosi to govno od patika.
NFL je u esenciji nastao kao surova igra radnicke klase,igra do poslednje kapi znoja i sada hoce kreten da se pojavi na terenu u pozlacenim patikama.
Peyton Manning ::to je bilo pre 150godina,sada je jedan od vecih biznisa na svetu,tako da ne vidim razloga kakav je problem u patikama...Zona do trona ::I ne treba da mu daju da nosi to govno od patika.
ne znam,ni to mi ne bi smetalo...kao Tottijev selfi protiv LacijaZona do trona ::Peyton Manning ::to je bilo pre 150godina,sada je jedan od vecih biznisa na svetu,tako da ne vidim razloga kakav je problem u patikama...Zona do trona ::I ne treba da mu daju da nosi to govno od patika.
Debelo u 80-im NFL je bio takav, ne kazem ja,biznis je biznis,ali negde mora da se povuce granica.Sta je sledece?
Pozlacene patike, ajfoni,ajpadi na terenu oko struka tokom utakmice...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu