NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+28
Mirkony
TMH34
Minitron
Bugi
SymphonyX
-Flawless-
Nik88
Lomljiv u struku
Zona do trona
Чизхед
Miki HOF
Bizon
Mos Def
Vlado997
Parangal
leonida
Zver
Cenci D
zvaljo
Pit Bull
Raising Arizona
Niger iz huda
Srbistuta
dr.dule
Sirko
kb8
Peyton Manning
Steelers
32 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 36  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 17 od 36]

401Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:44

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Conference Championships - Page 17 B7qTR-aCYAAqTWp Conference Championships - Page 17 B7qPV_iIgAAH1Cy
prva slika je kako su trebale izgledati, a druga kako izgledaju. #NoFunLeague

402Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:44

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Robert De Niro ::
Zona do trona ::SEA nije bacio jedan pas na TE Wilsona koji je odlicno igrao protiv Panthersa.
a mi katastrofalno branili TE protiv Dalasa

Viten je za Vilsona(mislim na TE) klasa.

403Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:44

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Spartacus ::
Ol' Dirty Bastard ::
Cenci ::
Ol' Dirty Bastard ::e moj Rasele bas si odabrao kad ces odigrati najgori mec

Imas vremena da se prebacis na vecinu i GB Very Happy

Jok, Sijetl mi je najgotivnija ekipa od ove 4 ali ako pak GB prodje ovde onda cu za Pakerse da navijam u SB Very Happy

Ko da imas nekog izbora? Very Happy

Pekersi naravno ispred ekipe koja je elimisala tvoje u prosloj rundi i Baltimor Kolts. Very Happy

Upravo to su razlozi, svaka cast na pogadjanju Very Happy

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

404Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:45

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Ja sam i dalje pod utiskom... Mislim da SEA ako dopusti jos samo jedan TD utakmica je gotova. Sve pohvale odbrani od linije do duboko u teren. Samo Lejsi da krene i polako da se privodi kraju , pa da pakujem kofere za Glendale. Very Happy

405Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:45

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Lepote ove, 5,25 dali live na Seattle Lagano se tiket odbranio, sad se sa uzitkom moze pratiti 2/2 i smirenije navijati da Seattle ne prodje Very Happy

406Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:46

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Vlado997 ::Conference Championships - Page 17 B7qTR-aCYAAqTWp Conference Championships - Page 17 B7qPV_iIgAAH1Cy

Nisu mu dali da ih obuče,objasnio je Aikman na početku!

407Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:48

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

SymphonyX ::
Cenci ::Ovi sat  vremena tekme nisam ni trepno
Stvarno ludilo od meca.

Evo ni ja nisam trepnuo. Fino odspavao.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Conference Championships - Page 17 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

408Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:49

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Conference Championships - Page 17 B7qLrrjCMAA5UQC Conference Championships - Page 17 B7qLrruCMAAX1ov
Navijači Koltsa odgovorili Brejdiju.

409Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:49

Mirkony

Mirkony
Standardan
Standardan

Ok, aj'd sad pepeljasti!!!

410Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:49

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

I ne treba da mu daju da nosi to govno od patika.

NFL je u esenciji nastao kao surova igra radnicke klase,igra do poslednje kapi znoja i sada hoce kreten da se pojavi na terenu u pozlacenim patikama. No

411Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:50

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Cenci ::
Vlado997 ::Conference Championships - Page 17 B7qTR-aCYAAqTWp Conference Championships - Page 17 B7qPV_iIgAAH1Cy

Nisu mu dali da ih obuče,objasnio je Aikman na početku!
pa to i kažem, NO FUN LEAGUE! No

412Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:50

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zona do trona ::I ne treba da mu daju da nosi to govno od patika.

NFL je u esenciji nastao kao surova igra radnicke klase,igra do poslednje kapi znoja i sada hoce kreten da se pojavi na terenu u pozlacenim patikama. No
to je bilo pre 150godina,sada je jedan od vecih biznisa na svetu,tako da ne vidim razloga kakav je problem u patikama...

http://nfl.com/

413Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:51

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

3 and out

414Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:51

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Ali me opet nervira što im određuju koje boje smiju nositi.

415Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:52

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Sjetl nastavlja gde je stao

416Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:52

Bugi

Bugi
NFL Star
NFL Star

Malo je reci da sam impresioniran odbranom GB,Lynch 2-3 yarda po nosenju,osim jednog za 1st down

417Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:52

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Kako Erin Andrews ima lijep glasić. I love you

418Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:53

Sirko

Sirko
VIP
VIP

moramo mi napredovati u napadu

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

419Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:54

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Peyton Manning ::

to je bilo pre 150godina,sada je jedan od vecih biznisa na svetu,tako da ne vidim razloga kakav je problem u patikama...

Debelo u 80-im NFL je bio takav, ne kazem ja,biznis je biznis,ali negde mora da se povuce granica.Sta je sledece?

Pozlacene patike, ajfoni,ajpadi na terenu oko struka tokom utakmice...

420Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:56

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zona do trona ::
Peyton Manning ::

Debelo u 80-im NFL je bio takav, ne kazem ja,biznis je biznis,ali negde mora da se povuce granica.Sta je sledece?

Pozlacene patike, ajfoni,ajpadi na terenu oko struka tokom utakmice...
ne znam,ni to mi ne bi smetalo...kao Tottijev selfi protiv Lacija Very Happy

421Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 22:58

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Momenat istine za Seahawkse. Ako ne bude poena na sledecem drive-u,mogu polako da se pripremaju za offseason.

422Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 23:01

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

konacno dobar drive

423Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 23:02

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Šta radi napad Sijetlovima sa ovim false startovima...

424Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 23:02

leonida

leonida
Standardan
Standardan

Ne valja ovo nista, jos ako se Wilson vrati u mec... Ajde, drz' te se!

425Conference Championships - Page 17 Empty Re: Conference Championships Ned 18 Jan 2015, 23:02

TMH34

TMH34
NFL Star
NFL Star

Opet ga ubio Klej jbt

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 17 od 36]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 36  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu