NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+28
Mirkony
TMH34
Minitron
Bugi
SymphonyX
-Flawless-
Nik88
Lomljiv u struku
Zona do trona
Чизхед
Miki HOF
Bizon
Mos Def
Vlado997
Parangal
leonida
Zver
Cenci D
zvaljo
Pit Bull
Raising Arizona
Niger iz huda
Srbistuta
dr.dule
Sirko
kb8
Peyton Manning
Steelers
32 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 30 od 36]

726Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:34

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

žao mi GB koda su Patsi ispali!

727Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:35

Bugi

Bugi
NFL Star
NFL Star

Jel gledao neko na areni,sta kaze Sakan ?

728Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:35

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

sad su na redu Coltsi

Conference Championships - Page 30 Potpis

729Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:35

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Bucs ::Samo da Sherman bude spreman za SB kad su vec prosli steta bi bilo da ne igra
ima dve nedelje,ako nije structural demage,bice ok...ako jeste,jbg

http://nfl.com/

730Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:35

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

kako je sad onome kretenu TE što ispustio onside,nek se ubije sam,jer će ga ubiti u Wisconsinu!

731Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:35

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Ne zamislim ni da zamilim u kojem stanju bi bio da je New England bio sa bilo koje strane.Vjerovatno bi sad bio u hitnu.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

732Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:36

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

SymphonyX ::Ne zamislim ni da zamilim  u kojem stanju bi bio da je New England bio sa bilo koje strane.Vjerovatno bi sad bio u hitnu.
ko zna sta nas sad ceka Very Happy

733Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:37

STP

STP
Standardan
Standardan

Moraću početi navijati za Seattle, kad god navijam protiv, oni pobedjuju.

734Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:37

Mirkony

Mirkony
Standardan
Standardan

Bože, kakav meč! Nema spavanja noćas, jbt pun sam adrenalina. Oni koji ne znaju u ovom sportu pored snage i brzine, mozak igra glavnu ulogu. Nema opuštanja, nema cinculiranja kao u fudbalu, košarci ili nekom drugom kolektivnom sportu..... Svaka cast Svaka cast

735Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:37

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Cenci ::žao mi GB koda su Patsi ispali!

+1

Znam kako se osecaju, jer sam i ja imao slicna iskustva sa ovakvim stvarima.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

736Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:38

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Peyton Manning ::bravo...Sjetl je pobednicki tim predvodjeni Wilsonom
ne znam da li ima jos neki QB koji bi posle 4 int se vratio i ovako odigrao
navijao sam za GB,ali kapa dole za Sea

Govorim od njegove rookie sezone, Wilson je najhladnokrvniji QB u celoj ligi.Kako je odigrao od 19-7 za GB,to je za anale NFL.

Ne znam,jedini igrac te hladnokrvnosti koga sam gledao,doduse u arhivama utakmica, jeste Joe Montana.

Wilson ima mindset Jordana,da gubi sa 100 razlike, on bi opet odbijao da prihvati da je mec izgubljen.

I svaki put kada ovako odigra,pomilsim,jebo te,moja Arizona je mogla da ga draftuje. Sad

737Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:38

leonida

leonida
Standardan
Standardan

Ne zivi mi se sad.

A sa druge strane, mnogo volim ovog Wilsona i neopisivo mi je drago zbog njega. Veliki igrac, veliki sportista, veliki covek.

738Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:38

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Peyton Manning ::
SymphonyX ::Ne zamislim ni da zamilim  u kojem stanju bi bio da je New England bio sa bilo koje strane.Vjerovatno bi sad bio u hitnu.
Ne bi me cudilo da bude neki blowout,i jedni i drugi su sposobni za to.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

739Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:39

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Meni.. Nije dobro....Ovo kad da mi se ponavlja bordo, strazbur, bajern (ko razume shvatice)... Dodje mi da zaplacem, nema spavanja, ne jede mi se, ne zivi mi se. Kakvo finale AFC, idem u kadu da pustim muziku i da spustim toster.

740Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:39

STP

STP
Standardan
Standardan

Spartacus ::
Cenci ::žao mi GB koda su Patsi ispali!

+1

Znam kako se osecaju, jer sam i ja imao slicna iskustva sa ovakvim stvarima.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pricaj mi o tome ja se još sećam one budale što je pobego od lopte posle kontakta protiv NYG u finalu NFC-a.

741Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:40

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Conference Championships - Page 30 10940571_10152796582686263_4889364539097895713_n

742Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:40

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

SymphonyX ::
Ne bi me cudilo da bude neki blowout,i jedni i drugi su sposobni za to.
mi vas u Bostonu sigurno necemo razvaliti...vi nas mozda ili zanimljiva tekma

743Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:40

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Sta ispusti GB majko mila
Jebem ti Sijetl tu mrtvu ekipu kojoj sve uvek ide na vodenicu

photo AZcardsscript.gif

744Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:41

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Jesmo svi na broju?

745Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:41

Sirko

Sirko
VIP
VIP

idem probati zaspati

mada nista od toga sigurno
Zabole me sto me ceka brdo posla ujutru

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

746Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:41

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Raising Arizona ::Sta ispusti GB majko mila

Tekma dobivena i ode sveu 3 lipe,jebo majku ona te kreten glupi,ko mu dade da igra NFL!

747Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:42

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

mi vas u Bostonu sigurno necemo razvaliti...vi nas mozda ili zanimljiva tekma
Ma ovaj mec je najbolji pokazatelj da je nezahvalno bilo sta prognozirat u ovoj fazi.Nijedna opcija nije iskljucena.

George Orwell

748Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:43

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Tekma u Bostonu počinje u 10 do 1

749Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:43

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Raising Arizona ::Sta ispusti GB majko mila
ma ljudi su majstori,imaju muda,mesavina hladnokrvnosti i paljevina...daleko od toga da navijam za njih,al kapa dole
uz kvalitet dolazi i sreca

750Conference Championships - Page 30 Empty Re: Conference Championships Pon 19 Jan 2015, 00:43

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Чизхед ::Meni.. Nije dobro....Ovo kad da mi se ponavlja bordo, strazbur, bajern (ko razume shvatice)... Dodje mi da zaplacem, nema spavanja, ne jede mi se, ne zivi mi se. Kakvo finale AFC, idem u kadu da pustim muziku i da spustim toster.

Sine,uzmi neku zestinu,pomoci ce ti. Jos ako sutra ne moras na posao,milina. Very Happy

Fail mary tekma,pa sad ovo. GB bolje da otkaze svoje sledece gostovanje Seahawksima.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 30 od 36]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu