žao mi GB koda su Patsi ispali!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ima dve nedelje,ako nije structural demage,bice ok...ako jeste,jbgBucs ::Samo da Sherman bude spreman za SB kad su vec prosli steta bi bilo da ne igra
ko zna sta nas sad cekaSymphonyX ::Ne zamislim ni da zamilim u kojem stanju bi bio da je New England bio sa bilo koje strane.Vjerovatno bi sad bio u hitnu.
Cenci ::žao mi GB koda su Patsi ispali!
Peyton Manning ::bravo...Sjetl je pobednicki tim predvodjeni Wilsonom
ne znam da li ima jos neki QB koji bi posle 4 int se vratio i ovako odigrao
navijao sam za GB,ali kapa dole za Sea
Ne bi me cudilo da bude neki blowout,i jedni i drugi su sposobni za to.Peyton Manning ::ko zna sta nas sad cekaSymphonyX ::Ne zamislim ni da zamilim u kojem stanju bi bio da je New England bio sa bilo koje strane.Vjerovatno bi sad bio u hitnu.
Spartacus ::Cenci ::žao mi GB koda su Patsi ispali!
+1
Znam kako se osecaju, jer sam i ja imao slicna iskustva sa ovakvim stvarima.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mi vas u Bostonu sigurno necemo razvaliti...vi nas mozda ili zanimljiva tekmaSymphonyX ::Ne bi me cudilo da bude neki blowout,i jedni i drugi su sposobni za to.Peyton Manning ::ko zna sta nas sad cekaSymphonyX ::Ne zamislim ni da zamilim u kojem stanju bi bio da je New England bio sa bilo koje strane.Vjerovatno bi sad bio u hitnu.
Raising Arizona ::Sta ispusti GB majko mila
Jebem ti Sijetl tu mrtvu ekipu kojoj sve uvek ide na vodenicu
Ma ovaj mec je najbolji pokazatelj da je nezahvalno bilo sta prognozirat u ovoj fazi.Nijedna opcija nije iskljucena.Peyton Manning ::
mi vas u Bostonu sigurno necemo razvaliti...vi nas mozda ili zanimljiva tekma
ma ljudi su majstori,imaju muda,mesavina hladnokrvnosti i paljevina...daleko od toga da navijam za njih,al kapa doleRaising Arizona ::Sta ispusti GB majko mila
Jebem ti Sijetl tu mrtvu ekipu kojoj sve uvek ide na vodenicu
Чизхед ::Meni.. Nije dobro....Ovo kad da mi se ponavlja bordo, strazbur, bajern (ko razume shvatice)... Dodje mi da zaplacem, nema spavanja, ne jede mi se, ne zivi mi se. Kakvo finale AFC, idem u kadu da pustim muziku i da spustim toster.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu