Epska glupost Lucka
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Чизхед ::Ja sam zadovoljan nasom OL... Svim delovima ekipe sam zadovoljan osim DE, DT, K.
Uz usmenu pohvalu za sekondari ove sezone.
Masthay je P, Crosby je K....Nik88 ::Чизхед ::Ja sam zadovoljan nasom OL... Svim delovima ekipe sam zadovoljan osim DE, DT, K.
Uz usmenu pohvalu za sekondari ove sezone.
K? Masthay bese?
Ima on 14/18 mislim u post season ali zato u regular....Nik88 ::da da, al dobar vam je on sad,pre je bio problem. Mislim da je bio potpis da je promasio samo jednom ove godine
Pa kad ga uporedim s Tuckerom padnem u depresiju. Jednostavno nemam poverenje. Mozda se tripujem. Ali DE, DT mora bolje, bolji igraci, mozda da Clay zaigra na njima. Ha ha ce da bude opasan igrac.leonida ::Sto nisi zadovoljan Krozbijem?
Чизхед ::01:03:06Pa kad ga uporedim s Tuckerom padnem u depresiju. Jednostavno nemam poverenje. Mozda se tripujem. Ali DE, DT mora bolje, bolji igraci, mozda da Clay zaigra na njima. Ha ha ce da bude opasan igrac.leonida ::Sto nisi zadovoljan Krozbijem?
To je ono sto on voli da igra. Ne bih mu ja davao....Nik88 ::Jel ne igra Pepers OLB kod vas? 3-4 igra GB odbranu?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu