Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Peyton Manning ::to mislim da ce najvecu razliku napravitiRobert De Niro ::Ako Zeka izdrzi ceo meč, dobiće po fanfulji. Samo glupe nase greske mogu doprineti njihovom prolazu. Mi 8-0 kući i oni 8-0 na strani. Napadi odlični i raznovrsni. Odbrane relativno loše, ali nadam se pomenutim stvarima od plavuše i Džuliusa. Plus iz hale dolaze u Tundru.
Srbistuta ::to se zove half time adjustments
ono sto Falconsi nemaju (izmedju ostalog)
Kikli je kljuc, realno ako odigra na nivou, SEA moze da ga duva u napadu.
Pa kad sam napisao da dolazite u Tundru nisam mislio samo na Romoa. Dalas ima 40+ igrača kao i svaki drugi tim Imace to uticaja, ali nije prevelik. I Rodgers je najmanje kriv od svih za lošiji skor u PO, jer tu do izrazaja dolazi odbrana, a naša je prethodnih godina padala na tom ispitu. Da je do Rodgersa mi bi imali mnogo više uspeha, ali on ne igra u odbrani.-Flawless- ::Peyton Manning ::to mislim da ce najvecu razliku napravitiRobert De Niro ::Ako Zeka izdrzi ceo meč, dobiće po fanfulji. Samo glupe nase greske mogu doprineti njihovom prolazu. Mi 8-0 kući i oni 8-0 na strani. Napadi odlični i raznovrsni. Odbrane relativno loše, ali nadam se pomenutim stvarima od plavuše i Džuliusa. Plus iz hale dolaze u Tundru.
Pa ne znam bas koliko ce hladnoca utjecat na Romo-a, vec je igrao on u srednjoj u Wisconsinu, prije bi rekao da ce stetiti Rodgersu jer je 1-2 u play offu kod kuce, a osim toga Packersi ako izuzemo sezonu kad su osvojili, Rodgers i ne igra bas kao tokom regularne sezone u playoffu. Njegov rekord je 5:4, s tim sto su cetiri pobjede dosle kad su osvojili Super Bowl. Jedina ostala pobjeda mu je protiv Joe Webb-a i Vikingsa prije dvije godine.
Robert De Niro ::Pa kad sam napisao da dolazite u Tundru nisam mislio samo na Romoa. Dalas ima 40+ igrača kao i svaki drugi tim Imace to uticaja, ali nije prevelik. I Rodgers je najmanje kriv od svih za lošiji skor u PO, jer tu do izrazaja dolazi odbrana, a naša je prethodnih godina padala na tom ispitu. Da je do Rodgersa mi bi imali mnogo više uspeha, ali on ne igra u odbrani.-Flawless- ::Peyton Manning ::to mislim da ce najvecu razliku napravitiRobert De Niro ::Ako Zeka izdrzi ceo meč, dobiće po fanfulji. Samo glupe nase greske mogu doprineti njihovom prolazu. Mi 8-0 kući i oni 8-0 na strani. Napadi odlični i raznovrsni. Odbrane relativno loše, ali nadam se pomenutim stvarima od plavuše i Džuliusa. Plus iz hale dolaze u Tundru.
Pa ne znam bas koliko ce hladnoca utjecat na Romo-a, vec je igrao on u srednjoj u Wisconsinu, prije bi rekao da ce stetiti Rodgersu jer je 1-2 u play offu kod kuce, a osim toga Packersi ako izuzemo sezonu kad su osvojili, Rodgers i ne igra bas kao tokom regularne sezone u playoffu. Njegov rekord je 5:4, s tim sto su cetiri pobjede dosle kad su osvojili Super Bowl. Jedina ostala pobjeda mu je protiv Joe Webb-a i Vikingsa prije dvije godine.
Bila je otvorena sa Superbowl.Ol' Dirty Bastard ::Ja sam uvek za Prosle godine ja mislim bila otvorena tema za trash talk bas za ovu rundu, mogla bi opet
Može Kikli da se nada da se ne uključi Beast Mode.Srbistuta ::to se zove half time adjustments
ono sto Falconsi nemaju (izmedju ostalog)
Kikli je kljuc, realno ako odigra na nivou, SEA moze da ga duva u napadu.
dr.dule ::Za finale konferencija je bila ta tema otvorena. Obe sezone Boki i ja nemamo predstavnike pa odmaramo.
Aj' to reci JJ Wattu u facu ako smiješ.Srbistuta ::Ne znam za vas ali mi se cini da CAR nekako deluje u dosta dobroj formi, da ne kazem da su HOT trenutno.
Front 4 jede sve za dorucak a Kikli je po meni ponovo (kao prosle godine) najdominantniji defanzivni igrac u ligi - sorry Justin Houston.
Kemara moze i da zasere nesto, zato sto apsolutno ocekujem da i Russ napravi neku glupost.
Kao sto je neko rekao low scoring game u najavi.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu