Dobija to Indi
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
FdS ::Dalton ima mnogo kompletniju ekipu nego Luck. Naravno, kad bi se gledalo samo Luck vs. Dalton da bi to bilo smešno, ali AF je najtimskiji sport koji postoji.
I na kraju...the last but not the least...Od toliko pokušaja, vreme je da i Daltono dobije neki PO duel. Veliki brojevi and stuff...
rado bih,al nema od toga nistaFdS ::poslušaj ti mene...okani se ti flaše nego uradi nešto drugo, znaš na šta mislim. Nemoj ovde sad da izigravam ofanzivnog koordinatora
FdS ::Bengalsi su druga po redu ekipa po procentu igre trčanjem u regularnom delu sezone. Više od njih imaju samo Brownsi. Ne verujem da će odstupiti od toga, osima ako baš ne budu u nekom velikom zaostatku, ali tada verovatno neće biti preterano bitno.
Sa ovim se ne bi složio. U principu će sve zavisiti od trčanja Indija. Tu su tanji od Bengalsa, i moraće se kako tako držati da ne bi izgubili bitku za minute posjeda lopte. Trčanje je problem u Indiju i taj nebalans u napadu i jeste proizveo mnogo presječenih lopti Srećka. Zna se, kad zagusti, Srećko baca. Ako ostvare balans u napadu, imaju velike šanse za pobjedu. DL Sinsija je jako dobra pa će samim tim i OL Indija morati igrati odlično.dr.dule ::po cemu mislis da se Bernard nece videti a i da se ne vidi tu je Hill. tog tenka tesko da moze da drzi ocajna DL Ind.
mislim da ce pre Laki da baci 3 int ako ga DL Bengalsa pritisne.
kada merimo ekipe
DL Bengalsa bolja od OL Indi
OL Bengalsa bolja od DL Indi
WR Bengalsa bolji od DB Indi
DB Bengalsa bolji od WR Indi
QB Bengalsa dosta slabiji od QB Ind
LB Bengalsa bulja, LB Indi bulja
znaci Indi dobija ako Laki odigra kako zna, plus Bengalsi dodju pognuti kao sto uvek to rade u PO.
sanse 50% 50%. da se ne igra u sali za fizicko , bilo bi 75% za Bengalse.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu