kakav igrac wilson za ovog naseg pederka... preozbiljan qb
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
FdS ::Eto vama kompa aRDžija sledeće sezone
Ja reko, pred kraj treće četvrtine, ajd malo da odspavam do ove treće utakmice, da preskočim Dalas i Filu, na kraju me mrzelo da se budim pa sam opalio spavanjac od devet do šest, i kako vidim...nemam za čim da žalim
da,imao je onaj jos jedan kad je tamo besneo kao malo dete...penban ::cak i drugi je bacen kao da je gadjao sermana
lik je video da je serman ispred njegovog wr i umesto da, kako onaj u studiju nfl networka kaza, prebaci sve i da bude nekopletan pas, on bap... pravo u ruke sermanu
a bio je ricard blizu jos jednog pika... sve nesto mislim da kapernik i dzim pale iz SF-a ove sezone
penban ::cak i drugi je bacen kao da je gadjao sermana
lik je video da je serman ispred njegovog wr i umesto da, kako onaj u studiju nfl networka kaza, prebaci sve i da bude nekopletan pas, on bap... pravo u ruke sermanu
a bio je ricard blizu jos jednog pika... sve nesto mislim da kapernik i dzim pale iz SF-a ove sezone
Koji tim je agora svih probisvetaZona do trona ::Koji tim bi prihvatio Kopernika sa njegovim mega-giga ugovorom?
Poslednji izmenio Steelers dana Pet 28 Nov 2014, 14:44, izmenjeno ukupno 1 puta
ne moras lobirati plejboj je odavno na meti ali ima jos par kola do kraja, prioritet je toma pronalazac da se sad za vikend zajebeFdS ::Ako Kapernik ne dobije zlatnog Đoku ja bojkotujem tu temu do kraja sezone.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu