pa ne znam
taško da cemo mi i jagsi jopš koga pobjediti
taško da cemo mi i jagsi jopš koga pobjediti
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 19 ... 33, 34, 35
Skor je 10-2-1 za vašu diviziju.Steelers ::ovaj jadni nfc south jedino pobedjuje afc north
Ko ti je kriv...viking ::zar je moguce da sebe svrstavas u vikend navijace kao sto je vecina ljudi na forumu ja sam mislio da si ti ozbiljan, strastven i odan fan BBB Dzinova. Pa ja 25 god. navijam za Vikinge i ceo zivot za Zvezdu i to je to, u dobru i u zlu. Pa tvoji barem imaju osvajano SB-ove, dok moji niti jedan jel tako mislis i mladog pitomca da vaspitavas ? CCCC.....FdS ::Ostarilo se u p.m...pre dve godine sam mrtav ladan svaku nedelju veče probdeo do šest ujutro i onda na posao. Sad ne mogu da izdržim do poluvremena druge utakmice, a kamoli da gledam celu noć.
Raduje me poraz Giantsa...koliko god glupo zvučalo. Biće to dobar pick sa kojim se po potrebi može i napred i nazad, a ako TC i PF i dalje ostanu u stručnom štabu i sledeće sezone ozbiljno ću razmotriti mogućnost da promenim navijačke boje.
Ali komentar:Vlado997 ::http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000437309/article/nfl-to-remind-teams-not-to-warm-footballs
Nemojte grijati fudbal!
Danijel Lg ::taman komentarisem za viked sa kabeom kako se nije povrijedio ove sezone
Idi na stranu : 1 ... 19 ... 33, 34, 35
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu