OT
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
u kojoj kladzi si igrao?Raising Arizona ::Koje sam ja kurate srece
ne znam kako je tamo...Raising Arizona ::Balkan Bet
Gazda ::@giseleofficial šta radiš večeras? @gazda
Sad kad napadne Edelmana jer nije uhvatio nijedan od 5Td i ima samo 14 jardi.Robert De Niro ::Gisele Bündchen @giseleofficial 20m20 minutes ago
Touchdown!!!!
Robert De Niro ::miksa jel vazi OT? kod mene u klad vazi, baltbet
Moga bi.Gazda ::oli Rex da prenoći ko HC?
Nije bilo potrebe za majami. Vjerovao sam u njih.Robert De Niro ::Ja se bojao Majamija i Kanzasa, oni laganica. Bravo!
jos GB over
Ovih dana radim skočnost i brzinu, ladno bih ga prešišao. Još bih istrčao koji prvi daun.Peyton Manning ::2/8 za 5y i 3 int je def najgori ucinak ikada...
bilo ko random da izadje na teren,imao bi isti,mozda i bolji ucinak
e, ako si ti verovao onda je to druga stvar....Vlado997 ::Nije bilo potrebe za majami. Vjerovao sam u njih.Robert De Niro ::Ja se bojao Majamija i Kanzasa, oni laganica. Bravo!
jos GB over
Danijel Lg ::kako je narode
bas htedoh da kazemRobert De Niro ::e, ako si ti verovao onda je to druga stvar....Vlado997 ::Nije bilo potrebe za majami. Vjerovao sam u njih.Robert De Niro ::Ja se bojao Majamija i Kanzasa, oni laganica. Bravo!
jos GB over
Dobro je. mada nas Tampa rastužila. Čitav forum je digla na noge.Danijel Lg ::kako je narode
Nisam dokučio šta je pisao htio da kaže.Peyton Manning ::bas htedoh da kazemRobert De Niro ::e, ako si ti verovao onda je to druga stvar....Vlado997 ::Nije bilo potrebe za majami. Vjerovao sam u njih.Robert De Niro ::Ja se bojao Majamija i Kanzasa, oni laganica. Bravo!
jos GB over
Nije loše pobratime. Dobili ste ih za nas.Russell3 ::Opet lose Sijetl ,ako dobijemo na misice ce biti
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu